Σενάρια εντεκάδας

Η απουσία του Μαρσίνιο αλλά και το ότι οι Ζόρζε και Μαντούκα προέρχονται από τραυματισμούς είναι τα δεδομένα που έχει μπροστά του ο Γιοβάνοβιτς ο οποίος λογικά θα έχει καταλήξει στο πλάνο και στα άτομα που θα κληθούν να αρχίσουν τον αγώνα στο Ντραγκάο. Ο στόχος για ακόμα μια φορά δεν είναι μόνο μια καλή εμφάνιση αλλά το βαθμολογικό κέρδος που θα κρατήσει ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση ή της κατάληψης της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa.  Ο προπονητής μας μιλώντας ψες στη δημοσιογραφική είπε ότι ξέρει τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του προκειμένου να ανταποκριθούν στον αποψινό αγώνα απέναντι στο φαβορί του ομίλου.

Η θέση του κεντρικού αμυντικού δίπλα από τον Ολιβεϊρα είναι η μια που αναζητεί κάτοχο. Ο Ζόρζε πριν τον τραυματισμό του με τον Απόλλωνα ήταν ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής και ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες. Εδώ και μέρες προπονείται σε φούλ ρυθμούς, δηλώνει έτοιμος αλλά ο Γιοβάνοβιτς έχει και την επιλογή του Κακά. Ο Βραζιλιάνος κερδίζει όλο και περισσότερο χρόνο, κουβαλά τις απαραίτητες παραστάσεις και σε περίπτωση που ο Ζόρζε κριθεί ανέτοιμος θα πάρει θέση βασικού.

Στα δυο άκρα θα είναι οι Πουρσαϊτίδης και Μποαβεντούρα με τον Βραζιλιάνο να αναμένεται να έχει ένα από τα πιο δύσκολα βράδια της καριέρας του απέναντι στον Χούλκ. Είναι δεδομένο ότι ο Μποα θα χρειαστεί βοήθειες ενώ δύσκολα θα τον δούμε να προωθείται. Πίντο και Μοράις θα κληθούν σε έναν ακόμα αγώνα να κάνουν τη βρώμικη δουλειά και το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα προτιμηθεί ο Μπελαϊτ αντί του Γιάχιτς. Θεωρούμε ότι δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο αφού όπως φάνηκε και στο Σαχτάρ ο προπονητής θέλει να διασφαλίσει αρχικά τη σωστή μεσοαμυντική λειτουργία και μετά να ρισκάρει.

Ο Αλμέιδα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και το ζητούμενο είναι να έχει ουσιαστικά στηρίγματα από τους δυο ακραίους μέσους. Τρισκόφσκι και Χαραλαμπίδης θα είναι λογικά οι δυο που θα κληθούν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή ενώ standby θα είναι και ο Μαντούκα. Οι δυο ακραίοι μέσοι πέραν των οργανωτικών τους καθηκόντων θα πρέπει να έχουν συνεχείς επιστροφές αφού μόνον έτσι θα μπορέσουμε να σταματήσουμε τις επιθετικές προσπάθειες της Πόρτο που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό από την ανάπτυξη από τα άκρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!