Σερί για να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις

Το γυαλί ράγισε αλλά η διοίκηση θα επιχειρήσει να δει αν μπορεί να κολληθεί με τον Πάουλο Σέρτζιο σε ρόλο συγκολλητή. Οι επιδόσεις των τελευταίων μηνών δεν προβληματίζουν ιδιαίτερα τη διοίκηση η οποία δείχνει απροθυμία να πάρει ουσιαστικά μέτρα, έχοντας άγνοια του πως πρέπει να λειτουργεί ως η εποπτική αρχή για οτιδήποτε αφορά τον ΑΠΟΕΛ. Με αυτά τα δεδομένα οι τρεις αγώνες που ακολουθούν προσφέρονται για να μπορέσει η ομάδα να μαζέψει βαθμούς και τον Σέρτζιο να παραμείνει στον πάγκο.  Θεωρητικά το πρόγραμμα κρίνεται ως εύκολο αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε κατά σειρά τη Σαλαμίνα, τον Άρη και τον Ερμή.

Πρόκειται για τρεις ομάδες με τεράστια οικονομικά προβλήματα και των οποίων το ρόστερ διαμορφώθηκε με φοβερούς περιορισμούς. Είναι επίσης ομάδες που θεωρούνται βασικές υποψήφιες για διαβάθμιση κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να τις κερδίσουμε για να ελπίζουμε σε μείωση της διαφοράς από την κορυφή πριν τον αγώνα με την Ανόρθωση.

Σε όσους δεν έχει γίνει αντιληπτό πρέπει να τονίσουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα έχει φοβερές ιδιαιτερότητες. Μια από αυτές είναι ότι ο τίτλος θα κριθεί στα λεγόμενα ντέρμπι της Α και Β φάσης. Είναι για αυτό που οποιαδήποτε άλλη απώλεια βαθμών θα είναι καταδικαστική, από τη στιγμή που δεν καταφέραμε ακόμα να κερδίσουμε τους υπολογίσιμους αντιπάλους (Αελ, Αεκ).

Ξεκαθαρίζει του Ολιβέιρα

Η σημερινή προπόνηση θα κρίνει τη συμμετοχή του Ολιβέιρα όσον αφορά τον αυριανό αγώνα με τη Σαλαμίνα. Η περίπτωση του θεωρείται δύσκολη αφού στη χτεσινή και πιο καθοριστική προπόνηση της εβδομάδας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα. Ερωτηματικό υπάρχει και για τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας μετά τον τραυματισμό του Ντα Σίλβα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!