Σε τεντωμένο σχοινί

Αυτό κάνει το ΑΠΟΕΛ από την αρχή της χρονιάς και το ότι βρίσκεται μόνο στο -2 από την κορυφή δεν πρέπει να χαροποιεί κανέναν. Και αυτό γιατί αν όλοι έκαναν καλύτερα αυτό για το οποίο πληρώνονται πολλές χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα η ομάδα μας θα ήταν στην κορυφή. Η νίκη της Πέγειας δεν έφερε το -5 το οποίο όλοι πλην του Γιοβάνοβιτς θεωρούσαμε δεδομένο. Το χαρήκαμε γιατί έφυγε μέρος της αφόρητης πίεσης που υπήρχε σε όλους ενόψει του αγώνα με την ομόνοια. Η πίεση όμως δεν παύει να υπάρχει και οι κάθε λογής υπεύθυνοι πρέπει να τη διαχειριστούν σωστά.. Το μήνυμα στην κεντρική σελίδα του apoel.net πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους και να μεταφραστεί σε όσες γλώσσες απαιτείται. Αλίμονο σας αν δεν κερδίσετε την ομόνοια. Δικαιολογίες τέρμα.

Το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών πρέπει να αρχίσει να δείχνει και στο γήπεδο ότι είναι πράγματι τέτοιο. Μέχρι στιγμής ακούμε ή διαβάζουμε προγραμματικές δηλώσεις που θυμίζουν περισσότερο πολιτικούς παρά αθλητές ή προπονητές. Το ΑΠΟΕΛ πρέπει να γίνει επειγόντως ομάδα αφού μέσα στο γήπεδο δεν δείχνει να είναι τέτοια. O Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του κρατούν το μαχαίρι και την πίττα. Με τις δυνατότητες όλων να είναι δεδομένες το να βλέπουμε τα χάλια του τελευταίου αγώνα αποτελεί πρόκληση. Η απάθεια με την οποία η διοίκηση χειρίζεται το θέμα με την δικαιολογία ότι δεν πρέπει να παίρνονται αποφάσεις εν θερμό, δεν πείθει και δεν βοηθά αφού κάποιοι δείχνουν πλήρως αποπροσανατολισμένοι.

Είναι πρωτάκουστο ένα αθλητής-υπάλληλος του ΑΠΟΕΛ (Τάνο Σολάρι) μετά από έναν αγώνα όπου ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τα έκαναν θάλασσα να έχει το θράσος να ζητά άδεια παραμονής στην Πάφο. Σημειολογικά η έγκριση του αιτήματος στέλλει λανθασμένα μηνύματα σε όλους. Ασφαλώς και δεν είναι αυτό το πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ αλλά θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα που δείχνει την αδυναμία κάποιων να ιεραρχήσουν σωστά τα πράγματα.

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές και καθοριστικές. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουν όλα αυτά που πρέπει για να δούμε την Κυριακή ένα ΑΠΟΕΛ αποφασισμένο που θα κερδίσει το παράρτημα του ΑΚΕΛ. Δεν είναι όμως αρκετό αυτό. Θέλουμε σερί νικών αφού η αστάθεια απαγορεύεται.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!