Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν προσυμφωνίες!

Μετά την αρνητική εξέλιξη που είχε η υπόθεση Ντε Βισνέτι παραμένει στο προσκήνιο η δεύτερη εκκρεμότητα που αφορά τον επιθετικό που ψάχνουμε. Εδώ και μέρες η διοίκηση έχει καταστήσει σαφές ότι η πρώτη επιλογή της είναι ο Τζιμπούρ ακολουθώντας τις οδηγίες του Δώνη. Όπως και στην περίπτωση του Αργεντινού έτσι και αυτή του Αλγερινού έχει δυσκολίες αλλά και ιδιαιτερότητες. Όπως είναι γνωστό ο Τζιμπούρ έχει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ που του αποφέρει 800 χιλιάδες ευρώ ετησίως με την αγγλική ομάδα να επιθυμεί τη λύση της συνεργασίας. Ο Αλγερινός με τη σειρά του θέλει να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη και είναι για αυτό που βρίσκεται σε παράλληλες διαπραγματεύσεις τόσο με τον ΑΠΟΕΛ όσο και με την Αεκ.

Ο Αλγερινός έχει ιδιαίτερους δεσμού με την Αεκ αλλά και με την Αθήνα και συ συνδυασμό με τον χαρακτήρα του παίκτη είναι παρακινδυνευμένο να θεωρεί οποιοσδήποτε ότι έχουμε προβάδισμα στην απόκτηση του, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης σε σημερινές του δηλώσεις έκανε σήμερα λόγο για σχεδόν προσυμφωνία που υπάρχει με τον Τζιμπούρ. Ουσιαστικά ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ αναφέρεται σε μια προφορική συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών η οποία όμως δεν έχει καμία απολύτως υπόσταση. Όπως έχει αποδειχτεί πολλές φορές το μόνο που μετρά είναι οι υπογραφές οπότε θα πρέπει όλοι και ιδιαίτερα η διοίκηση να είναι πολύ προσεκτική στα όσα πράττει αλλά και στα όσα δηλώνει.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!