Συλλεκτικό DVD: Σε 4 φάσεις μέσω «Καθημερινής»

Όσοι περιμένουν την κυκλοφορία των επίσημων συλλεκτικών και κυρίως του DVD που θα είναι αφιερωμένο στην επική πορεία της ομάδας μας στο Champions League θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Όπως και προ τριετίας έτσι και τώρα η κυκλοφορία του DVD θα καθυστερήσει αφού θα αρχίσει από την Κυριακή 10 Ιουνίου. Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία αφού η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με την εφημερίδα Καθημερινή η οποία θα κυκλοφορήσει σε 4 συνεχόμενες εκδόσεις της (10,17,24 Ιουλίου και 1 Ιουλίου) με ενσωματομένα τα 4 συλλεκτικά DVD. Όπως και σε άλλες παρόμοιας φύσης προσφορές θεωρείται βέβαιο ότι η έκδοση της εφημερίδας με το DVD θα είναι ανατιμημένη, ενώ το ότι θα η πορεία προς τους 8 του Champions League θα «σπάσει» σε 4 DVD σχετίζεται και με την ανάγκη του συγκεκριμένου εντύπου να μεγιστοποιήσει τα έσοδα του. Από πλευράς εταιρείας ΑΠΟΕΛ η ανάγκη να εξασφαλιστούν σημαντικά και σίγουρα έσοδα αλλά και η αδυναμία να προέλθουν με αποκλειστικά δικές της ενέργειες οδήγησε στη συμφωνία με την Καθημερινή.

Αν αποτελεί παρηγορία σε κάποιους που ενδεχομένως να νιώθουν ότι «αναγκάζονται» να αγοράσουν ένα έντυπο προκειμένου να αποκτήσουν ένα επίσημο συλλεκτικό προϊόν της ομάδας μας, υπάρχει η σκέψη μετά την 1η Ιουνίου τα DVDs να διατίθεται προς πώληση από μόνα τους.

Μετά και αυτή την εξέλιξη είναι σημαντικό να κυκλοφορήσει το συντομότερο και το αντίστοιχο λεύκωμα  και αν είναι δυνατό χωρίς να συνδεθεί με κάποιο έντυπο μαζικής κυκλοφορίας. Θυμίζουμε ότι το αντίστοιχο που κυκλοφόρησε προ τριετίας έκανε θραύσεις ενώ ο κόσμος έδειξε ότι διψά για ποιοτικά προϊόντα τα οποία είναι διαθετιμένος να αγοράσει σε premium τιμή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!