Συ.φι Λεμεσού: Κυβερνητικές Διακρίσεις

Από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου γινόμαστε μάρτυρες του ορισμού της λέξης αποπροσανατολισμός, προπαγάνδα, ψευτιά και πολλών άλλων. Ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ Λεμεσού αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε στα διάφορα ψεύδη τα οποία παράγοντες ομάδων, αστυνομίας αλλά και λειτουργοί του τύπου εκσφενδονίζουν σε σχέση με το περιστατικό με τον πρόεδρο της ομάδας του κράτους. Όπως και σε σχεδόν κάθε παιχνίδι της ομάδας μας σημείο συνάντησης για όλους τους ΑΠΟΕΛίστες εκ Λεμεσού είναι η Χοιροκοιτία. Το περασμένο Σάββατο και κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στον εν λόγω χώρο εως ότου μαζευτούμε όλοι, αντιληφθήκαμε ότι στη γύρω περιοχή βρισκόταν και ο πρόεδρος της Κυβερνητικής ομάδας.

Αμέσως μέλη του συνδέσμου έσπευσαν να προστατεύσουν το όχημα του από τυχών επίθεση. Ο εν λόγω κύριος δέχθηκε φραστική επίθεση ενώ καθώς έφευγε εκσφενδονίστηκε προς το όχημα του χάρτινη συσκευασία ποτού η οποία δεν βρήκε καν στόχο.

Σε αντίθεση με τα όσα παρουσιάστηκαν από τους λειτουργούς του τύπου το όλο σκηνικό διαδραματίστηκε ως άνω στην παρουσία πολλών ΑΠΟΕΛιστών και άσχετου κόσμου ο οποίος παραθέριζε στα διάφορα εστιατόρια.

Άξιον απορίας είναι επίσης πως μετά από ένα τόσο ασήμαντο περιστατικό όλοι οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ οδηγήθηκαν στο τμήμα, ενώ σε επεισόδιο με πρωταγωνιστές τους οπαδούς της κρατικής ομάδας να κτυπούν αστυνομικούς και το λεωφορείο τους να είναι γεμάτο ναρκωτικά και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα δεν έγινε καμία απολύτως σύλληψη.

Το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας δυναμώνετε μέρα παρά μέρα αφού οι αλλότριοι σκοποί σας δεν πρόκριτε ποτέ των ποτών να πετύχουν στόχο όσο ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πατά πάνω σε αυτή τη γη.

Όσο περνά ο καιρός ο αντιΑΠΟΕΛισμός πάνω σε αυτό το νησί γίνεται και πιο έντονος…αλλά ταυτόχρονα ο ΑΠΟΕΛισμός δυναμώνει…καραδοκεί και προσμένει τη μέρα που θα σας βάλει ξανά όλους πίσω στο καβούκι σας.

Η μέρα πλησιάζει…

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!