Τα ερωτηματικά παραμένουν

Τα ερωτηματικά που αφορούν τη συμμετοχή των παικτών που δεν είναι 100% έτοιμοι, με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση Κοσόφσκι παραμένουν αφού ούτε και η χτεσινή προπόνηση ήταν αρκετά κατατοπιστική. Για όλους εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, κάτι που θα επιβεβαιωθεί μέσα από τις επόμενες προπονήσεις. Ο Χρύσης Μιχαήλ είναι ο μόνος που προπονείται κανονικά και θέτει υποψηφιότητα για εντεκάδα. Η επιστροφή του Σατσιά στην αγωνιστική δράση αυξάνει κατά μια τις επιλογές στη μεσοαμυντική γραμμή και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστεί ο Γιοβάνοβιτς την παρουσία των δυο αυτών παικτών αλλά και του Μοραίς.

Ενημερώνεται και διορθώνει ότι μπορεί
Μπορεί να ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου αλλά η ανάληψη καθηκόντων προέδρου τον έριξε αμέσως στα βαθιά νερά. Ο λόγος για τον Φοίβο Ερωτοκρίτου ο οποίος ενημερώνεται και αφιερώνει καθημερινά αρκετές ώρες έτσι ώστε να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για ότι αφορά την εταιρεία ΑΠΟΕΛ. Δυστυχώς οι περισσότερες εκπλήξεις είναι δυσάρεστες και αυτές αφορούν τον οικονομικό τομέα. Ήδη γίνεται αγώνας δρόμου για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές τους μισθούς που τους οφείλονται, ενώ η κυκλοφορία του λαχνού εισφοράς αναμένεται να φέρει στα ταμεία της εταιρείας ένα σεβαστό ποσό.

>

Οργανωτικά μεγάλη σημασία δίνεται στην ενδυνάμωση του διοικητικού συμβουλίου με άτομα που θα έχουν την όρεξη και τις ικανότητες να βοηθήσουν σε συγκεκριμένους τομείς. Ιδιαίτερα έμφαση δίνεται στους τομείς μάρκετιγκ και επικοινωνίας και σύμφωνα με πληροφορίες μας σύντομα θα υπάρξουν συγκεκριμένες αποφάσεις. Πέραν των όποιων ατόμων επιλεγούν να ενισχύσουν το δ.σ θα πρέπει να μπορέσει η εταιρεία ΑΠΟΕΛ να στελεχωθεί σωστά σε διευθυντικό προσωπικό έτσι ώστε άτομα ικανά να εργοδοτούνται σε πλήρη απασχόληση αφού δεν μπορεί το οποιοδήποτε μέλος του δ.σ να επωμιστεί όλο το βάρος.

Συμφωνήθηκε αρμονική συνεργασία
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χτες η συνάντηση των οργανωμένων οπαδών με αντιπροσωπεία του δ.σ της εταιρείας με επικεφαλής τον Φοίβο Ερωτοκρίτου. Στη συνάντηση φάνηκε να υπάρχει συναντήληψη απόψεων και για μια ακόμα φορά τονίστηκε από πλευράς εταιρείας η ανάγκη για σωστή και συχνή επικοινωνία, η οποία θα αποτρέπει τις οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!