Τα θετικά της επιβλητικής εμφάνισης

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν τόσο επιβλητικός ψες στο Δασάκι καταφέρνοντας να περάσει εύκολα από μια έδρα που θεωρείται και θα είναι πολύ δύσκολη για όλες τις άλλες ομάδες. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή επιβεβαιώνοντας και στην πράξη τα όσα λέγονται τις προηγούμενες μέρες ότι στο μυαλό όλων ήταν το πρωτάθλημα και όχι το Champions League. Το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο όμως ήταν το γεγονός του ότι αυξήθηκε κατακόρυφα το χρονικό διάστημα της καλής απόδοσης, κάτι που μέχρι χτες δεν υπήρχε και προβλημάτιζε. Η αποτελεσματικότητα της γραμμής κρούσης έφερε την τεσσάρα ενώ η αμυντική λειτουργία της ομάδας μέχρι σήμερα έχει σαν αποτέλεσμα το εντυπωσιακό νούμερο των δυο γκολ παθητικού. Σε αυτό συνεισφέρει και ο Πάρντο που όποτε χρειάζεται απογειώνεται!

Ήταν πολλά τα θετικά και σε ατομικό επίπεδο όμως και αξίζει να τα σχολιάσουμε…

Αρχίζοντας από τον Σιέρινταν πρέπει να πούμε ότι υπήρχε κάποιος σκεπτικισμός αφού παρά την καλή του απόδοση τον τελευταίο μήνα δεν μπορούσε να δει δίκτυα. Χτες ο Δώνης «ρίσκαρε» αφήνοντας στον πάγκο τον Μαντούκα αλλά ο Ιρλανδός έκανε και με το παραπάνω το καθήκον του σκοράροντας δύο φορές.

Μετά από καιρό είδαμε και μαζεμένες καλές ενέργειες από τον Ντε Βινσέτι ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Σιέρινταν με ωραία ενέργεια στο δεύτερο γκολ και έδειξε με τη σειρά του να αφήνει τις προβληματικές εμφανίσεις πίσω του.

Έστω και από σπόντα ο Δώνης έβγαλε από το θάλαμο τον Αλεξάνδρου ο οποίος αγωνιζόμενος ως αριστερός ακραίος μέσος πήρε ένα 90λεπτο το οποίο είχε τρομερή ανάγκη. Μπαίνοντας σε μια περίοδο όπου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα είναι στο φόρτε τους ο Νεκτάριος είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί και πρέπει να είναι έτοιμος.

Τέλος ο Παπάζογλου μετά από δυο σχεδόν μήνες μπήκε στην ομάδα επιβεβαιώνοντας ότι ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Καθόλου τυχαία ο Ελλαδίτης αμυντικός πήρε θέση στο δεξί άκρο της άμυνας αφού θα χρειαστεί να πάρει ανάσες και ο Σέρτζιο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!