Τα προβλήματα του Μαντούκα

Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για τον πιο ποιοτικό μας παίκτη αφού ο Μαντούκα ταλαιπωρείται συχνά από τραυματισμούς. Η σημερινή προπόνηση επιφύλαξε ακόμα μια αρνητική εξέλιξη αφού ο Βραζιλιάνος μέσος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο, γεγονός που τον θέτει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκτός πλάνων ενόψει Αελ. Ο 34χρονος πλέον Μαντούκα δείχνει πιο ευάλωτος από ποτέ στους τραυματισμούς κάτι που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα αφού ακόμα και φέτος η παρουσία του θεωρείται καταλυτική. Το γραφείο τύπου τονίζει για ευνόητους λόγους ότι το πρόβλημα δεν σχετίζεται με τον προηγούμενο τραυματισμό του παίκτη αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία σε σχέση με το γενικότερο θέμα που φαίνεται να προκύπτει.

Αν η νέα τάξη πραγμάτων προβλέπει όπως ο Μαντούκα αγωνίζεται όποτε είναι απόλυτα έτοιμος και σε αγώνες όπου η παρουσία του είναι απόλυτα αναγκαία είναι κάτι που θα δούμε σε βάθος χρόνου.

Το σίγουρο είναι ότι η χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Μαντούκα γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στην όλη παρουσία της ομάδα μας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!