Τα σενάρια για να τρελαθούμε και επίσημα

Με τη ψεσινή ιστορική νίκη «κλειδώσαμε» τη συμμετοχή μας στις 32 καλύτερες ομάδες του Europa League αλλά κανείς δεν ασχολείται πραγματικά με αυτό τον άθλο. Η σκέψη όλων είναι στο Champions League αφού θέλουμε πρόκριση στα προημιτελικά της «κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης».  Για ακόμα μια αγωνιστική διατηρηθήκαμε στην 1η θέση και στους δυο επόμενους αγώνες πρέπει να διαφυλάξουμε τα κεκτημένα ή τουλάχιστον να υποχωρήσουμε στη 2η θέση. Απλά πράγματα; Ασφαλώς όχι αλλά ο ΑΠΟΕΛ μπορεί! Πάμε λοιπόν να δούμε τι πρέπει να γίνει για να τρελαθούμε και με πιστοποιητικό της UEFA.

Σενάριο 1Με μια νίκη σε έναν εκ των δυο επόμενων αγώνων με Ζενίτ ή Σαχτάρ πάμε στους 11 βαθμούς. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο προκρινόμαστε αφού η Πόρτο δεν μας περνά ούτε και αν κάνει 2 νίκες.

Σενάριο 2Με δύο ισοπαλίες κόντρα σε Ζενίτ και Σαχτάρ φτάνουμε στους 10 βαθμούς. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο ΑΠΟΕΛ περνάει και η άλλη θέση θα κριθεί ανάμεσα σε Πόρτο και Ζενίτ στη τελευταία αγωνιστική. Σενάριο 3Με δυο ήττες του ΑΠΟΕΛ στους τελευταίους δύο αγώνες χρειαζόμαστε την Πόρτο να μην κερδίσει και τους δυο δικούς της. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα της ομάδας του Χουλκ περνάμε στους 16. Δεν πρέπει επίσης να κάνει δυο νίκες η Σαχτάρ. Είναι για αυτό που στο Σαχτάρ-Πόρτο την 5η αγωνιστική θέλουμε ισοπαλία. Σενάριο 4Αν και απομακρυσμένο για κάποιους υπάρχει το σενάριο που πάμε στη τελευταία αγωνιστική προκριμένοι και αδιάφοροι! Αυτό προβλέπει να πάρουμε Χ στην Αγιά Πετρούπολη και στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής μεταξύ Πόρτο-Ζενίτ νίκη των Πορτογάλων. Σενάριο 5Αν ο απολογισμός των τελευταίων 2 αγωνιστικών για την ομάδα μας είναι ήττα από τη Ζενίτ και ισοπαλία με τη Σαχτάρ πάμε στους 9 βαθμούς και η Ρωσική ομάδα στους 10. Σε αυτή την περίπτωση στη τελευταία αγωνιστική η Πόρτο ΔΕΝ πρέπει να κερδίσει τη Ζενίτ στη τελευταία αγωνιστική, αφού μένουμε εκτός.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!