Τελευταία προσπάθεια για Ντε Βινσετι!

Τις τελευταίες ώρες άνοιξε πάλι και επίσημα το κεφάλαιο Ντε Βινσέτι με τη διοίκηση αλλά και τον Αργεντινό παίκτη να προσπαθούν εκ νέου να φτάσουν σε συμφωνία. Κατι τέτοιο οπως είναι γνωστό δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη συγκατάθεση του Ολυμπιακού στον οποίο ανήκει ο παίκτης και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφονται οι κοινές προσπάθειες της διοίκησης Πετρίδη και του μανατζερ του παίκτη. Το γεγονός οτι ο Ντε Βινσετι κόπηκε από την αποστολη του Ολυμπιακού που θα παει προετοιμασία αλλά και το οτι δεν προέκυψε ποτε ενδιαφερον από άλλη ομάδα για αγορά του, ειναι τα στοιχεία που ισως παίξουν ρόλο στο να καμφθεί η μέχρι σήμερα αρνητική στάση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Καταλυτικό ρόλο θα παίξει αυτή τη φορά και η πλευρά του Ντε Βινσετι κατι που δεν έγινε προηγουμένως. Ο Αργεντινός αντιλαμβανόμενος έστω και με καθυστέρηση τι προστάζει το συμφέρον του θέλει να επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ για αυτό και τα εχει βρει σε ολα με την ομαδα μας.

Αυτό ομως δεν αρκεί οπότε και θα πρεπει με τον τροπο του να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό κατι που ηδη συμβαίνει. Το αν θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα ειναι κατι που θα ξεκαθαρίσει ισως και αυριο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!