Τους θάμπωσε ο Τρισκόφσκι

Ήταν αναπόφευκτο ότι η εντυπωσιακή χρονιά που κάνει με το ΑΠΟΕΛ ο Ιβάν Τρισκόφσκι θα συγκέντρωνε τα βλέμματα ομάδων από το εξωτερικό. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θάμπωσε τους διάφορους μεσάζοντες-μάνατζερ οι οποίοι έχουν άκρες παντού και μπορούν να κλείνουν μεταγραφές με συνοπτικές διαδικασίες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, η διοίκηση Ερωτοκρίτου δέχτηκε συγκεκριμένη πρόταση για τον Τρισκόφσκι με σκοπό την μεταγραφή του σε ομάδα που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της κεντρικής  Ευρώπης. Όπως και τον περασμένο Σεπτέμβριο στη περίπτωση της ουκρανικής βολιδοσκόπησης για τον Μαρσίνιο, έτσι και τώρα η διοίκηση χειρίζεται το θέμα ως top secret. Ο πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ αποτελεί πλέον περιουσιακό στοιχείο που χρίζει λεπτών χειρισμών και παρόλο που το προσφερόμενο ποσό ταρακούνησε, οι πιθανότητες να αποχωρήσει πρόωρα ο Τρισκόφσκι από την ομάδα μας είναι ελάχιστες.

Οι λόγοι φαίνεται να είναι περισσότερο αγωνιστικοί αφού το προβληματικό ξεκίνημα στο 2011 σε συνδυασμό με το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Αλμέδια κάνουν τον Τρισκόφσκι απαραίτητο. Γράφαμε και χτες ότι η απουσία του φάνηκε στους τελευταίους αγώνες αφού μας έλειψε η διεισδυτικότητα και ταχύτητα που δίνει στα άκρα αλλά και η ικανότητα του να τελειώσει φάσεις.

Το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να αποδυναμωθεί αν πρώτα δεν ενισχυθεί και επειδή αυτό θεωρείται απίθανό να γίνει, δύσκολα θα αποχωρήσει ο πρώτος σκόρερ και ένας από τους καλύτερους μας ποδοσφαιριστές. Θυμίζουμε ότι αυτό ήταν το σκεπτικό πίσω από την παραμονή και του Μιχαήλ στην ομάδα, έστω και αν δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία.

Πάντως το ενδιαφέρον των μάνατζερ για τον μικρό Ιβάν επιβεβαιώνει τη δήλωση που είχε κάνει προ μηνών ο Γιοβάνοβιτς ότι το ΑΠΟΕΛ απέκτησε εμπορική αξία με τις προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι. Επειδή όμως αυτό που προέχει και από το οποίο θα κριθούν όλοι είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι οποίες σκέψεις για μεταγραφή θα πρέπει να μπουν στο ψυγείο για 5-6 τουλάχιστον μήνες. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!