Το ζητούμενο στο Ελσίνκι

Δεν μπορούσε να ήταν πιο εύστοχος στις δηλώσεις του ο Χαραλαμπίδης ενόψει του αγώνα της Τετάρτης στο Ελσίνκι λέγοντας ότι πρέπει να πετύχουμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη στον επαναληπτικό. Γκολ στους εκτός έδρας αγώνες μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικό αλλά εξίσου μεγάλη σημασία έχει και η σωστή αμυντική λειτουργία ιδιαίτερα εναντίον μιας ομάδας που σκοράρει με ευκολία. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη από σκορ πρόκρισης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να επαναπαυτεί σε αυτό αφού τα ψυχολογικά που μας άφησε η σειρά αγώνων με τη Νέφτσι Μπακού είναι ακόμα έντονα.

Απέναντι στην σαφώς πιο έτοιμη Ελσίνκι η οποία θα έχει και το πλεονέκτημα του πλαστικού γηπέδου, ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αντιπαραβάλει την ποιότητα που θεωρούμε ότι διαθέτει. Οι Φινλανδοί είναι εκ φύσεως σοβαροί και μελετημένοι οπότε θα ξέρουν ότι ο ΑΠΟΕΛ θα στηριχτεί σε συγκεκριμένους παίκτες προκειμένου να λειτουργήσει σωστά.

Είναι για αυτό που η παρουσία παικτών όπως οι Πάρντο, Μοράις και Ντε Βινσέτι θα παίξει καθοριστικό ρόλο, ενώ όλοι περιμένουμε να δούμε Καρλάο να επιβεβαιώνει ότι είναι ηγετική φυσιογνωμία στην άμυνα. Η σχεδόν βέβαιη απουσία του Μαντούκα στερεί από την ομάδα τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσοεπιθετική γραμμή, οπότε θα πρέπει η ομάδα σαν σύνολο να ανταποκριθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!