Το παραμύθι συνεχίζεται

Στην ομόνοια και οι διάφοροι δορυφόροι της δυσκολεύονται να χωνέψουν το -7 αλλά και το ότι μετά από καιρό η διαιτησία στον αγώνα με την Άχνα ήταν αυτή που προβλέπεται να είναι. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και για λόγους εντυπώσεων επαναφέρουν το θέμα καθόδου ξένου διαιτητών αφού νομίζουν ότι αυτό είναι ικανό να ανατρέψει τις πιθανότητες τους για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γνωρίζουν γιατί είναι ο πρώτος διδάξας ότι το δημόσιο κλαψούρισμα ασκεί πίεση στους διαιτητές και είναι για αυτό που όλο και πιο συχνά βλέπουμε ανακοινώσεις από όλα τα παρακλάδια του παραρτήματος. Επειδή για κάποιους οι απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι αρκετές παραθέτουμε μια εξαιρετική προσέγγιση-απάντηση που μας έστειλε οπαδός μας όσον αφορά το πιο πρόσφατο μύθο, αυτό των κίτρινων καρτών.

Παίρνω αφορμή για να γράψω από τα ανεκδιήγητα ανέκδοτα που ακούω καθημερινά για τις κάρτες από τους ΧΟΧΟΥΣ. Είναι λέει απίστευτο μια ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει τόσες κάρτες ενώ ο ΑΠΟΕΛ που συναγωνίζεται να έχει τόσες λίγες με αποτέλεσμα να γέρνει η πλάστιγγα υπέρ του. Με λίγα λόγια ότι η διαιτησία ευνόει τον ΑΠΟΕΛ σε αυτό το θέμα διότι υπάρχει ανομοιομορφία όπως την αποκαλούν στις αποφάσεις τους. Για να μην παρεξηγηθώ εγώ κρίνω ότι η ομοιομορφία στις αποφάσεις του διαιτητή κρίνεται από τις αποφάσεις που παίρνει μέσα στο παιχνίδι για παρόμοιες φάσεις για τις δύο ομάδες.

Και παραθέτω:  

ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΕ 15 ΑΓΩΝΕΣ  

55 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΥΠΕΡ         43 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑ  

3 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΥΠΕΡ          0 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΤΑ   

Από αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε ίσες κάρτες με   τον αντίπαλο MONO στα παιχνίδια στα οποία βρισκόταν πίσω στο σκορ και ήταν εκνευρισμένη και ευάλωτη στις αντεπιθέσεις   ή πίεζοταν μέχρι και πολύ αργά για την ισοφάριση   και ΜΟΝΟ μια φορά είχε περισσότερες κάρτες – στον γνωστό βιασμό του Οκτωβρίου!

Τα παιχνίδια αυτά για να καταλάβετε ήταν τα εξής:

ΑΕΚ 1ο Γύρος (Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει άμυνα για 85 λεπτά) ΙΣΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

ΑΠΟΕΛ 1ος Γύρος ( Sex Show 27 λεπτών που καταλήγει σε εκνευρισμό των παικτών τους)

ΕΔΩ ΕΦΑΓΑΝ 7 ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!

ΠΑΦΟΣ 1ος Γύρος (Ισοπαλία με ανύπαρκτο πέναλτυ υπέρ της Κότας) ΙΣΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

ΔΟΞΑ (3+1) – (4) 1ος Γύρος   (Η ΟΜΟΝΟΙΑ πίσω στο ΣΚΟΡ με 1-0 και 2-1) ΙΣΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ Η ΔΟΞΑ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1ος Γύρος (Το μόνο ίσως παιχνίδι με άδικες κάρτες που να διακαιολογούν δυσφορία)

ΑΕΚ 2ος Γύρος (Η ΟΜΟΝΟΙΑ   μέχρι το 92 προηγείται μόνο 1-0)   ΙΣΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ Η ΑΕΚ   

Και όλα αυτά χωρίς να συνυπολογίσουμε κάρτες που ΔΕΝ δόθηκαν και δικαιωματικά άξιζαν παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διότι επί της ουσίας αυτό ισχύει και για τις άλλες ομάδες. Απλά για να δείτε το μέγεθος της διάβρωσης του εγκεφάλου των ΧΟΧΩΝ σας παραθέτω τα πιο κάτω ως απλά παραδείγματα (υπήρχαν και επιπλέον πάμπολλες φάσεις)   που απλά για αυτούς ποτέ δεν συνέβησαν:

ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΕΖΟΡ

ΚΑΘΑΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΗΛΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΚΙΤΡΙΝΗ ΒΕΝΤΣΕΛ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ

Το πρόβλημα δεν είναι ότι έγιναν – Το πρόβλημα είναι ότι για τους ΧΟΧΟΥΣ αυτά δεν μετρούν.

Απλά μην σταματάτε και μην τους ακούτε. Αν αυτοί καταδιώκονται από κόμπλεξ δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να τα δεχόμαστε διότι δεν ασχολούμαστε και να σιωπούμε. Την επόμενη φορά που θα σας πουν ότι αδικούνται στις κάρτες τρίψετε του στα μούτρα τα πιο πάνω αλλά και τα 8 πεναλτάκια που έχουνε πάρει και απλά κάντε τους να συνηδητοποιήσουν ότι η θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι   πανάξια κάτω από τον ΑΠΟΕΛ – ΜΟΝΙΜΑ!  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!