Το πλέον αναμενόμενο sold out

Ούτε τα συνεχιζόμενα ατοπήματα του Φοίβου Ερωτοκρίτου είναι ικανά για να σταματήσουν τον κόσμο και τη θέληση του να δει την ομάδα μας να κατακτά το 20ο κύπελλο. Όπως αναμενόταν μέσα σε ένα δίωρο εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια που αναλογούσαν στο ΑΠΟΕΛ. Από τις 9 το πρωί σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές έξω από τα γραφεία της εταιρείας σε μια προσπάθεια του κόσμου να προμηθευτεί το μαγικό χαρτάκι. Όσοι είχαν υπομονή και τύχη επιβραβεύτηκαν, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που απλώς πέρασαν από τα γραφεία της εταιρείας και βλέποντας τις ουρές αποχώρησαν.

Ούτε η τιμή αποτέλεσε πρόβλημα αφού οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έκαναν ακόμα μια φορά την υπέρβαση τους αναμένοντας ότι το ίδιο θα πράξουν και οι παίκτες. Με την ολοκλήρωση και αυτής της εκκρεμότητας ενόψει του τελικού όλοι μετρούν αντίστροφα. Η αγωνία του κόσμου είναι μεγάλη όπως επίσης και η αποφασιστικότητα όλων στον Αρχάγγελο για τη νίκη που θα έχει τα γνωστά οφέλη.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Σήμερα στις 6.00 οι παίκτες θα προπονηθούν για πρώτη και μοναδική φορά στο ΓΣΖ μέσα στα πλαίσια της σχετικής απόφασης της ΚΟΠ. Κάτι τέτοιο θεωρείται χρήσιμο και σημαντικό αφού θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να εξοικειωθούν ως ένα βαθμό με το ένα γήπεδο στο οποίο δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν φέτος. Όπως είναι γνωστό ο Γιοβάνοβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του γεγονός που του δίνει αρκετές επιλογές, έστω και αν δεν αναμένεται να δούμε ουσιαστικές αλλαγές σε σχέση με προηγούμενους αγώνες.

Αύριο το ΑΠΟΕΛ Sports Marketing Forum
Μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα στους σχετικούς του αντικειμένου παρουσιάζει το πρώτο φόρουμ του είδους το οποίο διοργανώνει το ΑΠΟΕΛ με τη βοήθεια της IM H . Το φόρουμ θα διεξαχθεί αύριο στο Hilton Park και παρόλο που η είσοδος είναι ελεύθερη απαιτείται προεγγραφή αποστέλλοντας email στο marketing @ apoelfc . com . cy .

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι τα ακόλουθα:

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!