Το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ

Ο ΑΠΟΕΛ για καλούς λόγους περίμενε τον Ολυμπιακό να πάρει την οριστική του απόφαση αναφορικά με τον μέλλον του Ντε Βινσέτι. Η θέληση της ομάδας μας για να κρατήσει τον παίκτη ήταν τέτοια που ώθησε τη διοίκηση να προχωρήσει και σε μια αναθεωρημένη πρόταση προς τους ερυθρόλευκους, ζητώντας απάντηση το συντομότερο δυνατό. Μέχρι ψες δεν υπήρξε καμία απάντηση και αναγκαστικά το θέμα παίρνει εκ νέου παράταση. Η παράταση θα διαρκέσει λίγες ώρες αφού από σήμερα ξεκινά η διαδικασία απόκτησης του παίκτη που θα αναπληρώσει το κενό του Ντε Βινσέτι. Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να βιάζεται να πάρει απόφαση για τον παίκτη ενώ η ομάδα επείγεται να κλείσει τις εκκρεμότητες της γεγονός που δεν αφήνει άλλα χρονικά περιθώρια.

Ο Ντε Βινσέτι με τη σειρά του μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στην όλη έκβαση της υπόθεσης αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να πιέζει για οτιδήποτε ή τουλάχιστον σε βαθμό που να επηρεάζει την όλη στάση του Ολυμπιακού.

Αν επιβεβαιωθεί η αρνητική εξέλιξη θα είναι σημαντικό το επόμενο τριήμερο να αποκτηθεί ο παίκτης που θα μπορέσει να αναπληρώσει το δεδομένο κενό που δημιουργείται. Ζητούμενο δεν είναι μόνο η ποιότητα αυτού που θα αποκτηθεί αλλά και η δυνατότητα του να δέσει άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα ενόψει του αγώνα της χρονιάς.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!