Το τελευταίο ταξίδι, μέχρι το επόμενο

Το πιο απρόσμενο και ιστορικό οδοιπορικό ολοκληρώνεται την Τετάρτη στο μεγαλοπρεπέστατο Σαντιαγο Μπερναμπεου. Όλα άρχισαν στο Σκεντερμπέου της Αλβανίας και για 267 μέρες ταξιδεύουμε μαζί με τον Ιβάν και τους παίκτες του σε ένα ταξίδι που κανένας δεν θα μπορέσει να επαναλάβει. «Από το Σκεντερμπέου, στο Μπερναμπέου» λέει μια χαρακτηριστική ατάκα που θέλει να δείξει τον άθλο του ΑΠΟΕΛ το οποίο ξεκίνησε από την προκριματική φάση και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια για να συνεχιστεί το όνειρο και ο ρεαλιστικό στόχος είναι να μπορέσουμε να αποτρέψουμε μια ήττα με βαρύ σκορ. Απέναντι στη Ρεάλ που ακόμα και στο Ισπανικό πρωτάθλημα έχει μέσο όρο τερμάτων ανά αγώνα κοντά στα τέσσερα, o στόχος δεν μπορεί να είναι διαφορετικός..

Η ομάδα μας μετά το χτεσινό ρεπό θα προπονηθεί σήμερα το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Μαδρίτη. Όπως προβλέπει το πρόγραμμα παραμονή στην Ισπανική πρωτεύουσα θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη το βράδυ. Ο Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να παρατείνει την παραμονή έτσι ώστε να προπονηθεί στην Ισπανία η ομάδα την επομένη του αγώνα έτσι ώστε να μην χαθεί η μέρα στο ταξίδι επιστροφής το οποίο διαρκεί περίπου πέντε ώρες.

Πέραν των γνωστών τραυματισμών δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα αφού κανένας από τους παίκτες που βρισκόταν στο όριο δεν δέχτηκε κάρτα στον πρώτο αγώνα ενώ επανέρχεται και ο Μαντούκα που ήταν τιμωρημένος.

Και ο κόσμος στο πλευρό του

Το 0-3 του πρώτου αγώνα δεν είναι αρκετό για να επηρεάσει την μεγάλη μερίδα του κόσμου που εδώ και χρόνια ακολουθεί την ομάδα σε κάθε σημείο της γης. Μπορεί αυτή τη φορά να είναι λιγότεροι αφού κάποιοι ξέμειναν πλέον από λεφτά αλλά θα είναι χιλιάδες αυτοί που θα βρεθούν στην Μαδρίτη. Οι οργανωμένες εκδρομές του συνδέσμου είναι sold out από χτες ενώ όπως πάντα θα είναι πολλοί που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα είτε από την Κύπρο είτε από άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!