Φουλ για αμυντικό

Το στρατηγείο των Γιοβάνοβιτς και Κυριακίδη μεταφέρεται από σήμερα στο Λονδίνο όπου οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό της ομάδας μας θα βρεθούν για λίγες μέρες με αφορμή τον τελικό του Champions League. Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Ολλανδία οι οποίες περιλάμβαναν και επαφές με μάνατζερ συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο λεγόμενο short list που καθόρισε ο προπονητής. Επαφές θα υπάρξουν και στο Λονδίνο αφού οι περισσότεροι άνθρωποι του ποδοσφαίρου θα μαζευτούν εκεί τις επόμενες ώρες κάτι που θα εκμεταλλευτούν οι δικοί μας. Ο στόχος του να κλείσει και η δεύτερη μεταγραφή μέσα στην επόμενη εβδομάδα φαντάζει εφικτός αν και για λόγους που όλοι γνωρίζουμε οι υπεύθυνοι αρνούνται να θέσουν χρονοδιαγράμματα για οτιδήποτε. Η ουσία όμως είναι ο Γιοβάνοβιτς ξεχώρισε δυο περιπτώσεις αμυντικών με τους οποίους η διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, οι οποίες βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Η έγκαιρη ολοκλήρωση των μεταγραφών είναι σημαντική αλλά όχι αυτοσκοπός αφού ακόμα πιο σημαντικό είναι να έρθουν στον ΑΠΟΕΛ ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όσο αξιόπιστος και ικανός και αν είναι ο Κόντης η ομάδα χρειάζεται έναν αμυντικό με τις ηγετικές ικανότητες της του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Από την άλλη θεωρείται δεδομένο ότι ο Ζορζ έχει τις ικανότητες να κοντράρει οποιονδήποτε για τη θέση του βασικού αλλά κανείς δεν αισθάνεται άνετα από το γεγονός ότι έχασε τα τελευταία δύο χρόνια πάρα πολλούς αγώνες λόγω τραυματισμού.

Super Cup στις 6 ΑυγούστουΟ πρώτος αγώνας ενάντια στο ποδοσφαιρικό παράρτημα έχει οριστεί για τις 6 Αυγούστου όπου θα τους αντιμετωπίσουμε για το θεσμό του Super Cup. H δική μας ευχή είναι να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη στον 4ο προκριματικό κάτι που σημαίνει ότι λίγες μέρες πριν (3 Αυγούστου) θα έχουμε προκριθεί από τον καθοριστικό 3ο προκριματικό..

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!