Χρήσιμα συμπεράσματα!

Οι ψεσινοί αγώνες βοήθησαν τον κόσμο και όχι μόνο να επιβεβαιώσει αυτά που πίστευε και πριν τους αγώνες. Μακριά από Μπάγερν και ευπρόσδεκτη η Μαρσεϊγ! Συμπεράσματα που λογικά συμμερίζονται και όσοι ασχολούνται σοβαρά και επαγγελματικά με το άθλημα και εννοούμε φυσικά όλους στον Αρχάγγελο. Είδαμε λοιπόν ψες την ομάδα του Ριμπερί να συντρίβει με 7-0 τη Βασιλεία και την Μαρσεϊγ να πετυχαίνει γκολ στις καθυστερήσεις και με το 2-1 που ήταν το τελικό σκορ να εξασφαλίζει την πρόκριση στα προημιτελικά! Ο Μπραντάο ήταν αυτός που πέτυχε το χρυσό γκολ στο 92′, ισοφαρίζοντας σε 1-1 ενώ όλα έδειχναν παράταση, ενώ η Ίντερ τελικά νίκησε με 2-1 χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Πατσίνι στο 96′.Στη φάση του πέναλτι ο Μανταντά αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, έτσι οι Γάλλοι δεν θα έχουν τον βασικό τους τερματοφύλακα στο πρώτο ματς των προημιτελικών.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Μαρσέιγ φτάνει στα προημιτελικά του θεσμού από το 1993, χρονιά στην οποία είχε κατακτήσει το τρόπαιο στον τελικό με την Μίλαν.ΜαρσεϊγΜανταντά, Αθπιλικουέτα, Νταβαρά, Νκουλού, Μορέλ, Αλού Ντιαρά, Μπιά, Βαλμπιουενά (76′ Μπενουά Σεϊρού), Αμαλφιτανό, Αντρέ Αγιού (95′ Μπρασιλιανό), Ρεμί (88′ Μπραντάο).

Δείτε τα γκολ   

Ασταμάτητη η Μπάγερν

Μαρτύριο ήταν τελικά ο επαναληπτικός του Μονάχου για τους Ελβετούς αφού η Μπάγερν χωρίς οίκτο νίκησε τη Βασιλεία με το πελώριο 7-0. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μάριο Γκόμεθ, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ και έφτασε τα 10 τέρματα στην διοργάνωση, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι πρώτος σκόρερ με 12. Δυο γκολ πέτυχε ο Άριεν Ρόμπεν και ένα ο Τόμας Μίλερ, ενώ 3 ασίστ έκανε ο Φρανκ Ριμπερί για την Μπάγερν η οποία θυμίζουμε πως προερχόταν από νίκη με 7-1 επί της Χόφενχαϊμ.

ΜπάγερνΝόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ, Αλάμπα, Λουίζ Γκουστάβο, Κρόος, Ριμπερί (79′ Πράνιτς), Ρόμπεν (82′ Τίμοστσουκ), Μίλερ (70′ Σβάινσταϊγκερ), Γκόμεζ.Δείτε τον καταιγισμό τερμάτων:

Απόψε και τα άλλα δυο εισιτήρια

Η πρωτόγνωρη εμπειρία του να παρακολουθούμε αγώνες της φάσης των 16 «κατασκοπεύοντας» έναν εκ των πιθανών μας αντιπάλων ολοκληρώνεται απόψε. Η Ρεάλ που παίζει στην έδρα της είναι το μεγάλο φαβορί μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ενώ το σπουδαίο παιχνίδια εκτιμάται ότι θα γίνει στο Λονδίνο στο Τσέλσι – Νάπολι , όπου η ομάδα του Ντι Ματέο θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!