0.5 γκολ και ο Εφραίμ που λείπει

Για όσους δεν το έχουν προσέξει ο ΑΠΟΕΛ στους τελευταίους τρεις αγώνες του δεν έχει πετύχει ένα γκολ, ενώ αν στη λίστα προσθέσουμε και τον τέταρτο αγώνα ο αριθμός ανεβαίνει στα δυο.

Αναφερόμαστε στους αγώνες με ΑΕΚ, ΑΕΛ (κύπελλο), Ομόνοια και Απόλλωνα οπου η ομάδα μας είχε σαν απολογισμό δυο ήττες, μια ισοπαλία και μια νίκη. Η δυσκολία να πετύχουμε το ζητούμενο που είναι το γκολ σχετίζεται άμεσα με την κούραση αλλά και τη δυσκολία των παικτών που επιλέγει ή έχει στη διάθεση του ο Κρίστιανσεν στο να δώσουν την επιθετική πνοή που απαιτείται.

Η απουσία του Εφραίμ είναι κάτι παραπάνω από έντονη όσο και αν λέμε ότι υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές στα άκρα. Το ίδιο ισχύει και για τον Βινίσιους του οποίου οι οργανωτικές και επιθετικές ικανότητες δεν μπορούν είναι αδιαμφισβήτητες σε αντίθεση με άλλων.

Η επιστροφή του Βίνι θα δώσει στον Κρίστιανσεν την επιλογή στα χαφ που θέλει αλλά δεν αρκεί αυτό. Θα πρέπει και οι υπόλοιποι να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στη συνέχεια έστω και αν αυτό υπερβάσεις.

Οι Μπερτόλιο και Γιαννιώτας είναι οι δυο πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών που μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!