Βαδίζουμε σε τεντωμένο σχοινί

Μπορεί κάποια μέσα ενημέρωσης ή και ο ίδιος ο Κετσπάγια να επιχειρούν να ωραιοποιήσουν την κατάσταση που βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες εβδομάδες αλλά η αλήθεια είναι ότι βαδίζουμε σε τεντωμένο σχοινί. Η κατάσταση μάλιστα μπορεί να θεωρηθεί και ανησυχητική αν υιοθετηθεί η άποψη ότι μέρος των προβλημάτων πηγάζει από τις επιλογές – εμμονές του προπονητή μας.

Τα όσα έγιναν χτες στο ΓΣΠ και σχετίζονται με την επιλογή Αντωνιάδης και τις αντιδράσεις οπαδών μας αλλά και τη στάση του ίδιου του προπονητή προστέθηκαν στο ήδη τεταμένο κλίμα που υπάρχει. Η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που θέλει την ομάδα να μην καταφέρνει να κερδίσει σε δυο συνεχόμενους αγώνες και αυτό να συμβαίνει για όλους που δεν ευθύνεται μόνο ο προπονητής.

Είναι φανερό πλέον ότι η τριάρα επί της ΑΕΚ έφερε μια χαλάρωση στον Αρχάγγελο. Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, τα νεύρα και ο αποπροσανατολισμός είναι στοιχεία που βγάζουν μάτια στους τελευταίους αγώνες.

Τα ατομικά λάθη των αμυντικών αλλά ακόμα και αυτού του Πάρντο, η αδικαιολόγητη κόκκινη του Μερκή στο 90 αλλά και καμώματα του Κετσπάγια εκπέμπουν μια αρνητική εικόνα.

Είναι φανερό εν το μεταξύ ότι υπάρχει διάσταση απόψεων για τη συνολική εικόνα του ΑΠΟΕΛ αφού ο Κετσπάγια έχει την άποψη ότι η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλή, κάτι το οποίο δεν ισχύει ή και αν ισχύει δεν αποτυπώθηκε με το σωστό τρόπο εκτός από δηλώσεις.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες και δεδομένα αρχίζει από σήμερα η προετοιμασία για τον αγώνα όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Και αυτό γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν σε μεγάλο βαθμό από όλες τις απόψεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!