300 συν μπόνους

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση του μεγάλου χορηγού της ομάδας μας  στην παρουσία του προέδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομου Πετρίδη και του επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρείας PariMatch Αλεξέι Σαβίν.

Αναφερόμενος στην συνεργασία ο εκπρόσωπος της χορηγού εταιρείας ανέφερε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την έναρξη της συνεργασίας με το ΑΠΟΕΛ. Το ΑΠΟΕΛ είναι πλέον μια αναγνωρισμένη ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η μεταξύ μας συνεργασία ευελπιστούμε ότι θα φέρει κέρδος και θα επωφεληθούν και οι δυο πλευρές. Στόχος είναι να προβάλουμε το εμπορικό μας όνομα και να αυξήσουμε ως επιχείρηση τον δικό μας κύκλο εργασιών και τα οικονομικά οφέλη μέσα από την προβολή αυτή. Η απόφαση για συνεργασία με το ΑΠΟΕΛ αποτελεί για εμάς μια στρατηγική κίνηση. Σχεδιάζουμε να αποκτήσουμε την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας και να αρχίσουμε να αναπτυσσόμαστε στην Κυπριακή αγορά μέχρι το τέλος του 2016».

Από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης ανέφερε: «Αφιερώσαμε εδώ και αρκετούς μήνες πολύ χρόνο και κόπο για να εξασφαλιστούν από την αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν οι συνεργασίες που θα πρόσφεραν στο ΑΠΟΕΛ τις οικονομικές συνεργασίες που χρειάζεται μια ποδοσφαιρική ομάδα της εμβέλειας της πιο πετυχημένης ομάδας στην Κύπρο. Σήμερα ανακοινώνουμε και επίσημα την συνεργασίας μας με τον κύριο χορηγό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017, την εταιρεία Pari-Match. Το γεγονός ότι πρόκειται για μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εκτός Κύπρου αλλά και διαδικτυακά σε παγκόσμιο επίπεδο αποδεικνύει ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί πλέον να εξαργυρώνει μέσω της σύναψης τέτοιων χορηγικών συνεργασιών την φήμη και τις αγωνιστικές επιτυχίες  που χτίζει τα τελευταία δέκα χρόνια μέσα από διακρίσεις σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο».

Ο Πετρίδης σχολίασε επίσης τα ακόλουθα:

Για το ύψος της χορηγίας της Pari-Match…
«Κάτι περισσότερο από 300 χιλιάδες και μπόνους σε περίπτωση εισόδου της ομάδας σε όμιλο».

Για την περαιτέρω ενίσχυση…
«Το ρόστερ είναι υπερπλήρης έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αν εξασφαλίσουμε είσοδο σε όμιλο και χρειαστεί να κάνουμε προσθαφαίρεση θα το κάνουμε».

Για τους Πιατσκόφσκι και Στίλιτς…
«Είναι δύσκολοι διαπραγματευτές».

Για την εξαγγελία ότι το μπάτζετ θα μειωθεί κατά 10%…
«Είμαστε εντός των πλαισίων που θέσαμε. Αν τα καταφέρουμε να πετύχουμε καλές συμφωνίες με τις αποζημιώσεις των Πιατκόφσκι και Στίλιτς θα πέσει ακόμα περισσότερο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!