Οι αμφιβολίες και η ετοιμότητα

O Κρίστιανσεν θεωρεί ότι μπορεί να μπλοφάρει ο Στοϊλόφ για αυτό και εξέφρασε την αμφιβολία του όσον αφορά τον τρόπο που θα αγωνιστεί η Αστάνα. Σε κάθε περίπτωση ο προπονητής μας θεωρεί ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος και πως παρά τις δυσκολίες θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Tι έχει ξεχωρίσει από τον αντίπαλο; «Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι οργανωμένη, σε καλή φυσική κατάσταση. Το ματς θα είναι δύσκολο. Παίζει ένα διαφορετικό σύστημα. Έχω αμφιβολία για το πως θα παίξουν αύριο. Πιστεύω όμως ότι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το αν η ομάδα είναι περισσότερο έτοιμη από τα ματς με την Κοπεγχάγη: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Είναι επίσης ένα δύσκολο ματς το αυριανό. Όλοι μου οι παίκτες είναι έτοιμοι. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα που έχω. Οι Μπερτόλιο, Λάγο και Ντε Καμάργκο έχουν φτάσει στο επίπεδο που θέλω».

Ο Στάνιμιρ Στοϊλοφ είπε ότι πολλά θα κριθούν από την απόδοση της Αστάνα. Ποια η άποψη σας; «Εμείς κάνουμε την δουλειά μας. Θα παίξουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μπούμε με το δεξί στον όμιλο».

Κατά πόσο υπάρχει κίνητρο στην ομάδα μετά τον περσινό αποκλεισμό και τι αλλαγές είδε ο προπονητής στην Αστάνα: «Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση όταν δεν καταφέρνεις τον στόχο σου (Τσάμπιονς Λιγκ). Παίζουμε όμως στο Europa League, είναι μια μεγάλη διοργάνωση. Ήμουν εδώ πέρυσι και είδα το ματς. Έχουμε αναλύσει τον τρόπο που παίζουν φέτος και είμαστε έτοιμοι».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!