35 μέρες φωτιά

Ο εντυπωσιακός Οκτώβριος έδωσε την ευκαιρία στον ΑΠΟΕΛ να στείλει τα καλύτερα δυνατά μηνύματα ενόψει της συνέχειας και πλέον βρίσκεται μπροστά από νέες προκλήσεις με σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις θεωρούνται άκρως σημαντικές αφού θα κρίνουν την πορεία μας στο Europa League και θα καταδείξουν αν μπορούμε να ανοίξουμε τη διαφορά από τους διώκτες μας στο πρωτάθλημα.

Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη στην Τρίπολη οπου απέναντι στον Αστέρα η ομάδα μας πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση μέσω της δεύτερης θεσης.

Η συνέχεια γίνεται ακόμα πιο απαιτητική στο πρωτάθλημα αφού τη Δευτέρα (9 Νοεμβρίου) θα τεθούμε αντιμέτωποι με το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ. Ο εκτος έδρας αγώνας με την Ομόνοια θα είναι ένα καθοριστικό τεστ για την ομάδα μας και στην προσπάθεια της να στείλει το μήνυμα ότι φέτος δεν θα κάνει εκπτώσεις…

Η διακοπή που μεσολαβεί πριν το ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση (21 Νοεμβρίου) θα δώσει την ευκαιρία σε τραυματίες και κουρασμένους να πάρουν ανάσες αφού ακολουθούν οι αγώνες με Σάλκε και Σπάρτα που ολοκληρώνουν τη φάση των ομίλων αλλά και ο αγώνας με τον Απόλλωνα.

Το καθοριστικό 35ημερο:

Αστέρας Τρίπολης – ΑΠΟΕΛ 5/11

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ 9/11

ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 21/11

Σάλκε – ΑΠΟΕΛ 26/11

Αγία Νάπα – ΑΠΟΕΛ 30/11

ΑΠΟΕΛ – Απόλλων 5/12

ΑΠΟΕΛ – Σπάρτα Πράγα 10/12

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!