Δεν θα αυτοκτονήσουμε

Σίγουρος και ταυτόχρονα προσγειωμένος παρουσιάστηκε σε σημερινές τοποθετήσεις του ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ αναφορικά με την πορεία του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα και την προδιαγραφόμενη κατάκτηση του. Ο Πετρίδης είπε ότι μπορούμε να χάσουμε το πρωτάθλημα μόνο με δική μας αυτοκτονία ενω εξήγησε τους λόγους που νιώθει ότι  ομάδα θα συνεχίσει να βαδίζει ολοταχώς για το 5ο συνεχόμενο.

Οι δηλώσεις όπως έγιναν στο Σούπερ Σπορ FM:

«Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές. Είδαμε ότι παρόλο που έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι, οι παίκτες μας κατέθεσαν ψυχή, ήταν συγκεντρωμένοι και τώρα αρχίζει ένας… Γολγοθάς με συνεχόμενα ντέρμπι και το παιχνίδι της Πέμπτης. Είδαμε ότι υπάρχουν αρκετές επιλογές στο ρόστερ, υπάρχουν 22-23 ισάξιοι ποδοσφαιριστές και αυτό είναι που κάνει την διαφορά στο ΑΠΟΕΛ, Είδαμε και δυο από τα νέα αποκτήματα να παίζουν, ο ένας 90λεπτο και ο άλλος πολύ λίγο και έδειξαν ότι θα βοηθήσουν. Ο Εμπεσίλιο με μια πάσα έδειξε την αξία του, αυτή είναι η δουλειά του θα βοηθήσει πολύ. Αυξήσαμε την διαφορά αλλά υπάρχουν ακόμα 12 ντέρμπι στα οποία το ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι σοβαρό για να είμαστε τον Μάιο εκεί που πρέπει να είμαστε»

Για την συνέχεια και τι σημαίνει η νίκη επί της ΑΕΛ…

«Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα μόνο με δική του αυτοκτονία. Όχι γιατί έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά από τους άλλους αλλά βλέποντας τις δυνατότητες της ομάδας μας Φροντίσαμε να έχουμε το βάθος στο ρόστερ για να μπορούμε να ανταποκριθούμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για την διαχείριση του ρόστερ από τον προπονητή…

«Είχε αρκετούς επικριτές στο ξεκίνημα ότι δεν χρησιμοποιεί τον έναν, ότι δεν χρησιμοποιεί τον άλλο. Ο προπονητής είναι εκεί, ξέρει ποιοι είναι έτοιμοι και βλέπετε ότι διαχειρίζεται ανάλογα το ρόστερ».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!