Πράγματι τους κάνουμε να ελπίζουν

Η αναμονή της επίσημης στέψης πήρε και πάλι αναβολή και όλοι ελπίζουν ή καλύτερα απαιτούν αυτή να ήταν η τελευταία φορά. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας μίλησε και σήμερα για τον αγώνα με την ΑΕΚ αλλά και τη συνέχεια.

Ο Πετεβίνος είπε μεταξύ άλλων ότι πρέπει αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε αφού όσο δεν συμβαίνει αυτό οι αντίπαλοι μας πιστεύουν και ελπίζουν.

Μια άλλη προέκταση είναι ότι όσο δεν γίνεται αυτό κλονίζεται η εμπιστοσύνη προς την ίδια την ομάδα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έγιναν στο Σούπερ Σπορ ΦΜ:

«Το αποτέλεσμα ως αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο γιατί ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος και εμείς δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, σχεδόν ποτέ δεν πήγαμε πρώτοι στην μπάλα και καθυστερούσαμε στην υψηλή πίεση. Βέβαια μπορεί κάποιος να πει ότι είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και προέκυψε μόλις μια απειλή και αυτή με σουτ και κόντρες. Στο δεύτερο ημίχρονο μέσα από αλλαγές άλλαξε η εικόνα του αγώνα, ήμασταν πιο ζωντανοί χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δημιουργήσαμε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις. Από την στιγμή που κανείς δεν έστειλε την μπάλα στα δίκτυα τότε το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και αφήνει τα βαθμολογικά δεδομένα όπως και πριν την αγωνιστική» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τα δεδομένα για εμάς είναι τα ίδια. Θέλαμε νίκη που δεν την πήραμε, το ίδιο θέλουμε και στην επόμενη αγωνιστική. Αυτή την φορά καλούμαστε να το πράξουμε. Σπαταλήσαμε πολλές ευκαιρίες για να κάνουμε το έργο μας πιο εύκολο και όσο δεν το τελειώνουμε κάνουμε και τους υπόλοιπους να ελπίζουν».

Για το γεγονός ότι δεν κερδίσατε φέτος την ΑΕΚ…

«Είναι πραγματικότητα αυτή το ότι δεν κερδίσαμε την ΑΕΚ σε τέσσερα παιχνίδι παρά το γεγονός ότι είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε στην «Αρένα» και δεν διαχειριστήκαμε σωστά την κατάσταση. Εξαρτάται και πως το βλέπεις αυτό. Στα τέσσερα παιχνίδια χάσαμε μια φορά και ήρθαμε τρεις φορές ισόπαλοι μέσα από έναν πιο βεβαρυμμένο μαραθώνιο για εμάς. Δεν σημαίνει κάτι. Το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πιο μπροστά από την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα σημαίνει ότι το ΑΠΟΕΛ έκανε πιο σωστά πράγματα από τις άλλες ομάδες. Αυτό που θα μετρήσει στο τέλος της ημέρας είναι πια ομάδα έκανε τα πιο σωστά πράγματα στο σύνολο του πρωταθλήματος»

Για την τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για την διαιτησία…

«Είναι συνέχεια και μιας άλλης ανακοίνωσης του ΑΠΟΕΛ προς την επιτροπή διαιτησίας για κάποια εξόφθαλμα πράγματα. Αυτό που μας ενοχλεί είναι ότι από πλευράς ΑΕΚ υπάρχει η αντίδραση ενώ δεν απευθυνόμαστε σε αυτήν. Λένε ότι έχουμε επιλεκτική μνήμη. Στο χθεσινό παιχνίδι βλέποντας όλες τις αναλύσεις θα μπορούσε ο διαιτητής να έδειχνε κίτρινη στον Μοράις στο 33΄. Δεν βλέπουμε μόνο τα δικά μας. Όταν συγκρίνεται αυτό με μια φάση πέναλτι στο 88΄ είναι άλλο πράγματα. Για εμάς το 0-0 είναι δίκαιο αλλά αν μπορούσε να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα από μια απόφαση κάποιου τρίτου δεν μπορούμε να το ξέρουμε».

Για τα αθέμιτα μέσα που κάνει λόγο η ΑΕΚ…

«Όσον αφορά τα αθέμιτα θέματα η ΑΕΚ εστιάζει στην φάση του 90+3. Κακώς έγινε μια φάση αλλά αν αυτά είναι αθέμιτα μέσα να μην θυμηθούμε μπάλες που έφευγαν από τις κερκίδες και άλλα πράγματα».

Για τα αγωνιστικά…

«Ο Μοράις έχει κάποιες εκδορές στο γόνατο και στη κνήμη και έπρεπε να απουσιάσει από την προπόνηση. Ο Εμπεσίλιο έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο λόγω μυϊκής ρήξης στον δικέφαλο. Όσον αφορά τις επιστροφές, είναι ευχάριστο να έχει επιλογές αλλά είναι δύσκολο να περιμένεις από παίκτες που έλειπαν καιρό να έχουν απόδοση στο 100%. Ελπίζουμε στις επόμενες να δείξουν περαιτέρω βελτίωση. Το πρόβλημα του Ιωάννου έχει να κάνει με τον πόνο που νιώθει. Είναι κάπως περίπλοκη περίπτωση, αξιολογείται καθημερινά και αναλόγως θα δούμε».

Για τις αποδοκιμασίες εναντίον του Χαραλαμπίδη…

«Δεν είχαν αντιληφθεί εγώ αυτό το πράγμα. Το είδα μετά το τέλος του αγώνα. Δεν χρειάζεται να πούμε ποια είναι η ιστορία του Χαραλαμπίδη και τι έδωσε στο ΑΠΟΕΛ. Σαφώς το να ξεφεύγουμε από το όριο του επιτρεπτού δεν είναι και το πιο σωστό. Και για να μην αδικούμε, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πολλές φορές έδειξε το επίπεδο του στον τομέα εκτίμησες και τα παραδείγματα είναι πολλά».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!