Θα το διεκδικήσουμε

Θα τον διεκδικήσει τον τίτλο του Σούπερ Καπ ο Δώνης όπως δήλωσε πριν λίγο. Ο προπονητής μας θεωρεί το παιχνίδι σημαντικό αφού θα προστατεύσει όπως είπε κάποιους παίκτες αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προετοιμαστεί όσο περισσότερο γίνεται για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό από τη δική μου την πλευρά γιατί μέρα με τη μέρα θέλω να μαθαίνω καλύτερα τους παίκτες του, να αξιολογήσω το ρόστερ και είναι και μια προετοιμασία για τα πολύ σοβαρά και δυνατά παιχνίδια που έχουμε για τα play-off του Champions League.

Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν προβλήματα και θα κοιτάξουμε να τους προστατέψουμε. Αλλά από την άλλη είναι σημαντικό οι παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι να προετοιμαστούν κατάλληλα για να έχουν ψηλό βαθμό ετοιμότητας για το Champions League.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κρίνεται ένας τίτλος ο οποίος ναι μεν μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα σοβαρός, όμως από την στιγμή που υπάρχει επίσημος αγώνας, θέλουμε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσουμε αυτό τον τίτλο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!