5 από τους 28

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα λεπτά συμμετοχής της περσινής ομάδας. Σε αυτή τη λίστα υπάρχουν 28 ποδοσφαιριστές από τους οποίους μόνο 5 έμειναν στην ομάδα. Το γεγονός αυτό από μόνο του μπορεί να αλλάξει μια ομάδα εντελώς, είτε προς το καλό είτε προς το κακό.

Οι πέντε ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ακόμα στην ομάδα είναι οι Μερκής, Ντε Βινσέντι, Γένσεν, Εφραίμ και Σιέλης. Από αυτούς ο μόνος που θεωρείται βασικός από τον Ουζουνίδη είναι ο Ντε Βινσέντι.

Πέρσι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής, περισσότερα ακόμα και από τον βασικότατο Μπέλετς, ήταν ο Μιχαήλοβιτς. Εκτός από βασικός ίσως να είχε και την καλύτερη απόδοση από τους υπόλοιπους.

Τέταρτος σε λεπτά συμμετοχής ήταν ο Μερκής που έκανε την καλύτερη του χρονιά σκοράροντας και 9 γκολ, ένα μόλις λιγότερο από τον σέντερ φορ Πάβλοβιτς.

Εφραίμ και Γένσεν αγωνίστηκαν γύρω στα 800 λεπτά μόνο κάτι που υπολογίζεται να γίνει και φέτος ενώ ο Σιέλης αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια (τα δύο στο κύπελλο).

Συμπέρασμα… Δεν φτάνει που έχουμε μια εντελώς νέα ομάδα, στη θέση του μοναδικού που έμεινε από τους 10 πρώτους σε συμμετοχή, κάνουμε ακόμα πειράματα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X