ΑΠΟΕΛ Vs Πάφος 4-0

Η ομάδα έκανε όλα αυτά που έπρεπε για να φτάσει στο ζητούμενο. Το ξέσπασμα και η τεσσάρα επί ενός αξιόλογου αντιπάλου και ο τρόπος που ήρθε έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η σοβαρότητα ήταν το κύριο στοιχείο όπως επίσης και το ότι μετά το πρώτο γκολ όλες οι γραμμές λειτούργησαν πολύ καλά γεγονός που έφερε ευκαιρίες και γκολ.

To θετικό ντεμπούτο του Αντωνίου ως βασικός, τα δυο τέρμα του Μακρή και η όλη ενέργεια που έβγαλε ο ΑΠΟΕΛ ήταν τα σημαντικότερα στοιχεία που θεωρούνται άξια αναφοράς.

Ο αγώνας

Το 3-4-3 που προτίμησε ο Δώνης εκδώσει στην ομάδα μας τη δυνατότητα να ελέγξει το ρυθμό και αν εχει την κατοχή η οποία ομως δεν μπορούσε να οδηγήσει σε κατι ουσιαστικό αφού η τελική πάσα δεν ηταν αυτη που επρεπε.

Με τους Αλεξάνδρου και Αντώνιου να έχουν ρόλο συνδετικό κρίκου των γραμμών η προσπάθεια να επιτεθούμε από τα άκρα δεν είχε ουσιαστικό αποτελεσμα.

Η μόνη πραγματική ευκαιρια έγινε στο 12 οταν μετά από φάουλ του Εφραιμ ο Σαλλαι έπιασε κεφάλια με τον Κόπριβετς να αποκρουει σωτηρία σε κόρνερ. Η Πάφος ομως απάντησε άμεσα με τη δίκη της οταν ο Μπρουλς βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Περέθ να διώχνει σωτηρία.

Η επιμονή των παικτών μας εφερε στο 37 το γκολ οταν ο Σαλλάι ανατράπηκε στην περιοχή και τον Δημητρίου να καταλογίζει το πέναλτι. Ο Ποτέ εκτέλεσε πανω στον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα επέστρεψε σε αυτόν και με πλασέ την εστειλε στα δίκτυα.

Στα λεπτά μέχρι το ημίχρονο η ομάδα μας έχασε μια και ευκαιρια με τον Εφραίμ ενώ ο διαιτητής φοβήθηκε να δώσει πέναλτι σε ανατροπή του Αντώνιου ετσι η λήξη του μας βρήκε μπροστά στο σκορ με 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα με τη διαφορα οτι το γκολ ηρθε με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών γεγονός που έδωσε στην ομάδα μας ξεκάθαρο προβάδισμα. Στο 55 μετά από εκτελεση κόρνερ η κεφαλία του Ποτέ ηταν εύστοχη και παρά την προσπάθεια αμυντικού η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα για να γίνει το 2-0.

Το ζητούμενο στη συνέχεια ήταν η σωστή διαχείριση έτσι στο 66 έγινε η πρωτη αλλαγή με τον Αλωνεύτη να αντικαθιστά τον Εφραίμ. Η δεύτερη κίνηση ξάφνιασε με τον Αλωνεύτη να μπαίνει στον αγώνα ενώ αυτή που αποδείχτηκε χρυσή ήταν αυτή του Μακρή.

Και αυτό γιατί μπήκε μέσα στο 80 και μέσα σε τέσσερα λεπτά πέτυχε δύο τέρματα για να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ:
Πέρεθ, Ρουέδα, Καρλάο, Βούρος, Αλεξάνδρου, Μοράις (72΄ Σόουζα), Ζαχίντ, Σάλαϊ (80΄ Μακρής), Εφραίμ (67΄ Αλωνεύτης), Αντωνίου, Ποτέ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!