9 σίγουροι βασικοί

Ο προπονητής της Suduva Cheburin επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές του που θα έχει στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης. Το ψάξαμε λίγο και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε τους περισσότερους από αυτούς που θα χρησιμοποιήσει. Στον πινακα που ακολουθεί είναι αυτοί με χρώμα.

Τερματοφύλακας θα είναι σίγουρα ο Kardum αφού ο αναπληρωματικός δεν έχει ακόμα συμμετοχές. Υπάρχουν μετά 4 αμυντικοί με πολλές συμμετοχές. Ένας από αυτούς είναι ο Κροάτης Svrljuga που πρέπει να τον προσέξουμε ιδιαίτερα αφού εκτός από τις περισσότερες συμμετοχές από όλους έχει και 5 γκολ. Λογικά πρέπει να προωθείται στα στημένα.

Τρεις μέσοι έχουν σίγουρη θέση από τις συμμετοχές τους. Εδώ πρέπει να προσέξουμε τον Verbickas που έχει 8 γκολ σε 18 συμμετοχές. Ο διεθνής Λιθουανός είναι ότι καλύτερος έχει η Suduva και πρέπει να τον περιορίσουμε. Αγωνίζεται με τον αριθμό 22. Ο κύριος επιθετικός είναι ο Cicilia από το Curacao με 17 συμμετοχές και 3 γκολ. Μπορεί να 3 γκολ να μην λένε πολλά αλλά το ύψος του μπορεί να μας δυσκολέψει αφού είναι 1.97!

Αν υποθέσουμε ότι οι 9 είναι σίγουροι, οι 2 που απομένουν θα επιλεγούν με βάση το σύστημα που θα προτιμήσει ο προπονητής τους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X