Βαθμολογικά δεν ήταν δώρα

Ασφαλώς και οι ισοπαλίες της Ομόνοιας και της Αελ είναι καλοδεχούμενες αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν δώρα. Ιδιαίτερα στην περίπτωση του ποδοσφαιρικού παραρτήματος που θα δώσει όπως όλα δείχνουν μάχη για την κατάκτηση της 4ης θέσης, η νέα βαθμολογική απώλεια θα έπρεπε να μας αφήνει αδιάφορους. Το διασκεδάζουμε όμως επειδή είναι ο αιώνιος αντίπαλος και επειδή μας και έχει ενδιαφέρον να βλέπουμε την αγωνιστική και οικονομική κατάρρευση τους. Ρεαλιστικά ο βασικός αντίπαλος μας ήταν και παραμένει η Ανόρθωση. Η ομάδα του Κάκου δείχνει φέτος αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τελικής πτώσης τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.  Οι οπαδοί μας το έχουν αντιληφθεί ότι η έγνοια μας πρέπει να είναι η Ανόρθωση κάτι που επιβεβαιώνεται και από το σχετικό δημοψήφισμα που κάναμε προ ημερών. Σε αυτό 8 στους 20 οπαδούς μας θεωρούν ότι η Ανόρθωση είναι η ομάδα που θα μας κοντράρει.

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η Αεκ;

Ενώ η φετινή Αελ δείχνει να μην μπορεί να συνεχίσει στους περσινούς ρυθμούς μας προέκυψε από το πουθενά η Αεκ. Κάποιοι την θεωρούν ως την περσινή Αελ και λένε πως αν υποτιμηθεί ίσως καταλήξει και πρωταθλήτρια! Η άποψη μας είναι ότι για αγωνιστικούς και όχι μόνο λόγους η ομάδα της Λάρνακας δεν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Χωρίς αμφιβολία ο Εβραίος προπονητής τους δημιούργησε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο καταφέρνει να κερδίζει τους αγώνες με τις λεγόμενες μικρές ομάδες.

Η Αεκ όμως όπως και ο ΑΠΟΕΛ θα κριθούν σύντομα και στα ντέρμπι της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος αλλά και σε αυτά των play offs που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!