Στον αέρα οι Κόντης και Πούρσα

Πέραν των ποδοσφαιριστών που έληξαν τα συμβόλαια και έχουν ήδη τροχοδρομηθεί ή διευθετηθεί  οι εκκρεμότητες τους, υπάρχουν και αυτές δυο μελών του προπονητικού τιμ που εκ πρώτης φάνηκε ότι δεν θα ακολουθούσαν το δρόμο του Γιοβάνοβιτς. Αναφερόμαστε στους Κόντη και Πουρσαϊτίδη των οποίων τα μονοετή συμβόλαια έχουν λήξει και αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο αν θα παραμείνουν ή όχι στον ΑΠΟΕΛ και τη νέα χρόνια. Οι δυο πρώην στενοί συνεργάτες του Γιοβάνοβιτς δεν είχαν μέχρι στιγμής οποιαδήποτε ενημέρωση από τη διοίκηση γεγονός που δίνει αφορμές για διάφορες ερμηνείες. Η περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ απαιτητική για τον Ερωτοκρίτου που έπρεπε να κλείσει τις επείγουσες εκκρεμότητες που αφορούσαν του παίκτες και λογικά τώρα θα πρέπει να βρει χρόνο να χειριστεί και τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Για τον Κόντη αν και υπάρχει εκ πρώτης πρόθεση να παραμείνει στην ομάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει με ποια καθήκοντα θα γίνει αυτό. Ο ίδιος θεωρεί ότι το πόστο που μπορεί να βοηθήσει περισσότερο είναι αυτό του βοηθού προπονητή αλλά όπως είναι γνωστό ο Πάουλο Σέρτζιο προορίζει για τη θέση αυτή τον Ντα Κρουζ.

Για τον Πουρσαϊτίδη τα δεδομένα δεν είναι τα ίδια αφού θεωρητικά τα καθήκοντα του ως σκαουτερ είναι υποστηρικτικά στον εκάστοτε προπονητή. Η μεταγραφική περίοδος που διανύουμε θεωρήθηκε ως αυτή που θα δώσει τα πρώτα σοβαρά δείγματα γραφής της δουλειάς του. Η πορεία των πραγμάτων θα δείξει αν η αλλαγή προπονητή και το ότι ο Σέρτζιο έχει ισχυρή άποψη για τις ανάγκες της ομάδας αλλά και το ότι είναι γνώστης της πορτογαλικής αγοράς διαφοροποιήσουν τα δεδομένα.

Το όλο θέμα πάντως σχετίζεται και με τον οικονομικό σχεδιασμό πέραν από τον τρόπο λειτουργίας και καταμερισμό ευθυνών στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στο μυαλό διαφόρων που επηρεάζουν τον πρόεδρο κυκλοφορεί πάντως και η περίπτωση του τεχνικού διευθυντή όπως επίσης και η ανάθεση του πόστου του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος σε άτομο που χαίρει της πλήρους εμπιστοσύνης του προέδρου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!