O πιο σημαντικός μέχρι τον επόμενο

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίζει κάθε αγωνιστική προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο σημερινός αγώνας με τον Απόλλωνα θεωρείται από τους πιο καθοριστικούς. Αυτό είναι σχετικό φυσικά αφού αν με το καλό τα καταφέρουμε ο επόμενος αγώνας με την Ομόνοια θα έχει την ίδια και ίσως περισσότερη σημασία! Επειδή η πίεση του «πρέπει να κερδίσουμε» είναι μεγάλη βοηθά να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά οπότε η προσοχή όλων εστιάζεται στη σημερινή μάχη. Η ομάδα μας ψάχνεται στους τελευταίους δυο αγώνες και έχοντας τους παίκτες-κλειδιά σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, το ζητούμενο σήμερα είναι να μπορέσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό. Ακόμα και χωρίς τον Σαγκόι η ομάδα του Απόλλωνα διαθέτει ένα ικανό σύνολο που αν του επιτραπεί μπορεί να μας κάνει τη ζημιά.

Οι παραδόσεις και όσο σαχλά γράφονται δεν κερδίζουν αγώνες οπότε ο Δώνης καλείται να βρει τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα πιάσει την απόδοση που θα παίξει καταλυτικό ρόλο για να έρθει η νίκη.

Πρακτικά το μεγάλο ερώτημα είναι κατά πόσο ο Σιέρινταν θα είναι στο αρχικό σχήμα ή αν προτιμηθεί το επιθετικό δίδυμο των Μαντούκα και Ντε Βινσέτι. Ο Δώνης προτίμησε τον Ιρλανδό στον αγώνα με τον Ερμή αλλά η ομάδα εξακολούθησε να έχει δυσκολίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι κάτι όμως που έγινε και με την Ομόνοια.

Το ζητούμενο είναι να δουλέψουν καλά και τα άκρα όπου δεσπόζει η παρουσία του Αλωνεύτη του οποίου η απόδοση είναι βαρόμετρο για την ομάδα μας. Ο Απόλλων φημίζεται για την ικανότητα του να αναπτύσσεται εκμεταλλευόμενος τις αντεπιθέσεις και είναι για αυτό που οι Μοράις και Βινίσιους έχουν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο όχι μόνο αναχαιτίζοντας αλλά και βοηθώντας στο οργανωτικό κομμάτι.

Με δεδομένη την χτυπητή αδυναμία της ομάδας μας στα στημένα όταν αμύνεται, το ζητούμενο για τους κεντρικούς αμυντικούς και τον Πάρντο είναι οι σωστές τοποθετήσεις έτσι ώστε να διαφυλάξουν το μηδέν παθητικό. Η επιστροφή του Αμορίν στο κέντρο της άμυνας πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!