Να κάνουμε το καθήκον μας

Η επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο σήμερα στο Παπαδόπουλος. Απέναντι στην προβληματική από κάθε άποψη Ανόρθωση, η ομάδα μας καλείται να δείξει σοβαρότητα, θέληση και αποτελεσματικότητα που θα τις επιτρέψει να παραμείνει ζωντανή στην μάχη του τίτλου. Οι ελπίδες μας για ανατροπή των δεδομένων πρέπει να εστιαστούν περισσότερο στο τι κάνουμε εμείς και όχι τόσο στους άλλους.. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να βάλει πίσω τους τις προβληματικές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων και κυρίως αυτές με την Ομόνοια. Ο Δώνης έχει αναγνωρίσει σε μεγάλο βαθμό τι πήγε στραβά και σήμερα καλείται να παρουσιάσει έναν αλλαγμένο ΑΠΟΕΛ. Στα μέσα της εβδομάδας μίλησε για την ανάγκη για μεγαλύτερη διάθεση και δυναμική που πρέπει να έχουν οι παίκτες. Αναμένουμε να τη δούμε σήμερα.

Η απουσία του Ντε Βινσέτι και η πιθανή του Αλωνεύτη είναι θέμα παρόλο που και οι δυο δεν βρίσκονταν στα καλύτερα τους τον τελευταίο καιρό. Η ομάδα θα πρέπει να βρει τον τρόπο να εκμεταλλευτεί τα φοβερά κενά που έχει η μεσοαμυντική γραμμή της Ανόρθωσης, κάτι που αποτυπώνεται και στα 1.5 τέρματα που δέχεται σε κάθε αγώνα.

Το πλάνο του Δώνη λογικά θα στηριχτεί στη διάταξη 4-4-2 με τον Σαντίν να διεκδικεί θέση δίπλα από τον Σιέρινταν. Η ετοιμότητα του Αλωνεύτη θα κρίνει τον καταρτισμό της εντεκάδας αφού αν μείνει στον πάγκο θα επιστρατευτεί ένας εκ των Αλεξάνδρου ή Μαντούκα για να καλύψει την αριστερή πλευρά.

Η επιλογή Μπενασούρ για το δεξί άκρο στον τελευταίο αγώνα δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα προτιμηθεί ο Χαραλαμπίδης αυτή τη φορά. Οι Μοραίς και Βινίσιους είναι στο όριο καρτών αλλά είναι πολυτέλεια η προστασία τους οπότε είναι οι δυο παίκτες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο να κερδίσουμε την μάχη στο κέντρο.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!