Οι δηλώσεις των παικτών

Οι παίκτες μέσα από τις δηλώσεις τους αναγνώρισαν την ανωτρότητα του Άγιαξ, τη λύπη που έφερε το βαρύ για τα δεδομένα μας 4-0 ενώ ο Αντωνιάδης εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τη φάση του πέναλτι. Κρατάμε και την παρατήρηση του Σιέρινταν για την ανάγκη να είναι ο ίδιος αλλά και η ομάδα πιο αποτελεσματικός! Γιώργος Εφραίμ: Τελειώνει ένα υπέροχο ταξίδι με ένα βαρύ σκορ και είμαστε στεναχωρημένοι γι’ αυτό. Μέχρι το 45′ που δεχθήκαμε το γκολ σταθήκαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για το γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ο Άγιαξ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και το ξέραμε. Είναι όνειρο για κάθε παίχτη να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό τέλειωσε και τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα.

Μάριος Αντωνιάδης: Το παλέψαμε, ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 45′ σε ένα δύσκολο χρονικό σημείο. Στην φάση εγώ σταματώ, στέκομαι και δεν ξέρω, πρέπει να το δω. Τώρα πάμε στον επόμενο στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και να είναι σίγουροι πως το ΑΠΟΕΛ θα είναι ξανά στους ομίλους του χρόνου.

Κίλιαν Σέρινταν: Το ότι δεχθήκαμε γκολ στο 45′ ήταν το χειρότερο χρονικό σημείο. Μετά είδαμε ότι άλλαξε πολύ η αυτοπεποίθηση των ομάδων στο γήπεδο. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για κάποιες από τις εμφανίσεις μας, παρόλο που κάποια αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα. Εγώ προσωπικά και η ομάδα γενικότερα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!