Ομοιογένεια και όμιλοι

Η ανάγκη για ανανέωση του ρόστερ με τρόπο που να προκύψει ουσιαστική βελτίωση είναι δεδομένη και αυτό άρχισε να υλοποιείται με την απόκτηση του Βάντερ να αποτελεί το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο. Ο ΑΠΟΕΛ για ακόμα μια φορά πρέπει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους σε ομίλους με τον υπέρτατο στόχο να είναι σε αυτόν του Champions League. Ένας παράγοντας που θεωρείται σημαντικός για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός είναι η ομοιογένεια της ομάδας. Όπως έχει επιβεβαιωθεί και τις προηγούμενες φορές όπου ο ΑΠΟΕΛ έφτανε μέχρι τα play offs και στη συνέχεια προκρινόταν στους ομίλους η ομάδα στηριζόταν στο ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς με τις ελάχιστες δυνατές προσθήκες. Αυτό δεν ήταν κάτι τυχαίο αφού στους προκριματικούς και ουσιαστικά εν περίοδο προετοιμασίας η ομάδα έπρεπε να πάρει το ζητούμενο στηριζόμενη στην ομοιογένεια της.

Αυτό πρέπει να είναι στο πίσω μέρος του μυαλού όλων και ιδιαίτερα των Πασιένσια και Μαντούκα είναι ότι δεν πρέπει να ξηλωθεί η μεσοεπιθετική γραμμή. Με τον Αλωνεύτη νοκ αουτ και τον Σιέρινταν παρελθόν, τυχόν αποχώρηση του Τζιμπούρ θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας νέας επιθετικής γραμμής.

Θυμίζουμε ότι κάτω από τα δοκάρια θα πρέπει να είναι ο άγνωστος φύλακας άγγελος ενώ ψάχνουμε και τον αντικαταστάτη του Ρίισε.

Είναι για αυτό που υπάρχει ανάγκη να ολοκληρωθεί η στελέχωση του ρόστερ το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε ο επίσης νέος Πασιένσια να δουλέψει με την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται ενόψει προκριματικών.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!