“Να ξεπεράσουμε τις πληγές”

O Κετσπάγια δεν είχε πρόβλημα να παραδεχτεί ότι η έκταση του σκορ δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα ενώ έκανε αναφορά και στις πληγές που άφησε ο αποκλεισμός από το Champions League που ακόμα υπάρχουν. Ο προπονητής μας έκανε τέλος μια έμμεση αναφορά στο ότι η παρουσία του στην Ανόρθωση ως παίκτης και προπονητής ανήκει στο παρελθόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Θα συμφωνήσω ότι η έκταση του σκορ αδικεί την Πάφο αν δούμε τη συνολική της παρουσία αφού στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχε ευκαιρίες, είχαμε και εμείς ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε αυτές τις μέρες να ανατρέψουμε αυτή την ψυχολογία που υπήρχε, γιατί το χειρότερο ήταν αυτό. Μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν εύκολο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες, που έδωσαν τα πάντα. Χαιρόμαστε που ήρθε και καινούριος παίκτης, έβαλε δυο γκολ. Έχουμε και άλλους παίκτες που ήταν τραυματίες. Έχουμε δυο βδομάδες καιρό για να ξεκουραστούμε και να ξεπεράσουμε τις πληγές που έχουμε στην ομάδα.

Λέχθηκαν πολλά το τελευταίο διάστημα και καλά και κακά και από αυτά που δεν λέγονται. Θέλω να πω ότι είμαι ένα άνθρωπος που αν κοιτάξω πίσω μου μπορώ να πω με περηφάνια ότι έχω κάνει κάτι στην ζωή μου και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής. Τώρα το μέλλον μου είναι στο ΑΠΟΕΛ και θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Οι στόχοι είναι πρωτάθλημα Κύπελλο και διάκριση στην Ευρώπη».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!