Απαγορεύονται τα λάθη

Ο αγώνας που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Europa League πλησιάζει και ο στόχος για βαθμολογικό κέρδος είναι εφικτός νοούμενου ότι θα δούμε την ομάδα μας να διαφοροποιείται σε σχέση με τους προηγούμενους της αγώνες. Αυτό δεν είναι εκτός λογικής αφού δεν πρέπει να γίνουν θαύματα στην Πράγα ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε.

Το μεγαλύτερο ζητούμενο και η έγνοια όλων μας συμπεριλαμβανομένου και του Κετσπάγια είναι να περιοριστούν τα αμυντικά λάθη που μας στοίχησαν σε όσους αγώνες δεν καταφέραμε να κερδίσουμε φέτος. Η μεσοαμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ δείχνει ευάλωτη όχι μόνο από την αριστερή πλευρά αλλά πολλές φορές σε στατικές φάσεις.

Ο προπονητής μαζί με τους παίκτες δουλεύουν στις προπονήσεις σε μια προσπάθεια να βελτιωθούμε και σε αυτό, οπότε την Πέμπτη θα είναι ένα καλό τεστ για την μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας μας.

Η Σπάρτα είναι έτσι και αλλιώς μια επιθετικογενής ομάδα η οποία μέσα στην έδρα της θα επιχειρήσει να επιβάλει το ρυθμό της και να μας πιέσει. Το αντίδοτο από πλευράς ΑΠΟΕΛ θα είναι καθαρό μυαλό και σωστό αγωνιστικό πλάνο έτσι ώστε να διατηρηθεί το μηδέν παθητικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!