Ο Αμορίν καθορίζει το πλάνο

Το κατά πόσο ο Αμορίν θα κριθεί έτοιμος για να πάρει θεση στο αρχικό σχήμα θα κρίνει και το πως θα στελεχωθεί η μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας μας. Η εκτίμηση είναι ότι δύσκολα θα δούμε τον Βραζιλιάνο στο αρχικό σχήμα αφού προέρχεται από σημαντικό χρονικό διάστημα αποχής, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα φέρει τον Μοράις στο κέντρο της άμυνας.

Υπάρχει φυσικά και η εναλλακτική επιλογή του Αρτύματα για να παίξει δίπλα από τον Καρλάο αλλά θεωρείται πιο πιθανό να δούμε τον συγκεκριμένο παίκτη να αγωνίζεται στη φυσική του θεση. Ο Αντωνιάδης έχει προβάδισμα έναντι του Ιωάννου στο αριστερό άκρο ενώ ο Σερτζιο έχει κρατημένη τη δεξιά πλευρά.

Άγνωστες είναι οι προθέσεις του Κετσπάγια και για το πως θα διαχειριστεί τη σημαντική απώλεια του Ντε Βινσέτι αλλά και αυτήν του Βινίσιους. Ο Μακρίδης λογικά θα είναι στο κεντρικό άξονα μαζί με τον Αρτύματα και ένας εκ των Εφραίμ, Στιλιτς και Χαραλαμπίδη θα κληθεί να τους πλαισιώσει.

Ο Βάντερ θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα για να πάρει θεση στα άκρα και αναλόγως του ποιος από τους τρεις θα παίξει στον άξονα θα προκύψει και ο δεύτερος πλάγιος επιθετικός.

Όσον αφορά τον προωθημένο θεωρητικά ο Καβενάγκι έχει προβάδισμα αλλά οι ιδιαιτερότητες του αγώνα και το γεγονός ότι ο Αργεντινός δεν έχει δυνάμεις για 90λεπτο ίσως φέρουν τον Πιατκόφσκι στο προσκήνιο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!