Πολυμηχάνημα σκοραρίσματος

Ο ΑΠΟΕΛ του πρωταθλήματος καταφέρνει κάθε βδομάδα να φορτώνει τα αντίπαλα δίκτυα με εκπληκτικούς αριθμούς τερμάτων και να στέλνει το μήνυμα ότι αποτελεί μετά από χρόνια ένα πολυμηχάνημα σκοραρίσματος. 

Η φετινή παραγωγικότητα της ομάδας μας έχει ξεπεράσει οτιδήποτε προηγούμενο είχαμε γνωρίσει. Η ευκολία με την οποία ο ΑΠΟΕΛ καταφέρνει να βρίσκει δίκτυα είναι πρωτοφανής. Η ομάδα μας παρουσιάζει μια ιδιαίτερη ευχέρεια στο να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ και ακόμα περισσότερη ευστοχία  στο να τις μετατρέπει σε τέρματα. 

Τα πλεονεκτήματα που αποκομίζει η ομάδα μας από την επιθετική έξαρση που παρουσιάζει η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο είναι πολλά και ενδιαφέροντα. 

Ο ΑΠΟΕΛ σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές καθαρίζει από γρήγορα τους αγώνες. Αυτό αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο αφού αποφορτίζει την ομάδα μας από το άγχος και επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές μας να ρίχνουν τους ρυθμούς στους στο παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ των τελευταίων χρόνων παρουσίαζε μεγάλη δυσκολία στο να τελειώνει τα ματς από νωρίς και αυτό κάποιες φορές του στοίχιζε απώλειες βαθμών. 

Ένα άλλο πλεονέκτημα αφορά την άνεση που δίνουν τα σκορ στον προπονητή μας να δει και να τεσταρει κάποια πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία σε κάποιους ποδοσφαιριστές να αποφορτιστούν από περιττά αγωνιστικά λεπτά και για κάποιους άλλους να πάρουν εποικοδομητικό χρόνο συμμετοχής. 

Ο ΑΠΟΕΛ καταφέρνει λοιπόν να  κάνει τα παιχνίδια να φαίνονται πιο εύκολα από ότι τα περιμέναμε πριν από κάθε ματς. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που για χρόνια ζητούσαμε να δούμε και βλέπουμε με μεγάλη χαρά να συμβαίνει φέτος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!