Κλειδί η αμυντική συμπεριφορά

Μπορεί η επιθετική γραμμή του ΑΠΟΕΛ να έκανε τον κόσμο να παραμιλά για την δημιουργικότητα και ευχέρεια της στο γκολ αλλά δεν μπορεί να επισκιάσει την βελτίωση που παρουσιάζει και η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας μας. 

Ο ΑΠΟΕΛ έχει να δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα από το παιχνίδι με την Αεκ στην Λάρνακα. Η κακιστη εμφάνιση στην Πράγα όμως δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια για ασφαλή συμπεράσματα. Αν κάτι χρήζει σοβαρής βελτίωσης πλέον στον ΑΠΟΕΛ είναι να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές μας που αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή να καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα συμπαγές σύνολο που να αποτρέπει στον κάθε αντίπαλο να το καταβάλει με ευκολία. 

Οι τραυματισμοί και η έλλειψη επιλογών στον αγώνα με την Σπάρτα μπορούν να αποτελέσουν εν μέρη μια δικαιολογία, όμως η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που δείχνει ότι ο ΑΠΟΕΛ πάσχει στο θέμα αμυντικής συμπεριφοράς μέχρι στιγμής στην Ευρώπη. Οι τελευταίοι αγώνες πρωταθλήματος από την άλλη, έχουν στείλει θετικές ενδείξεις για ουσιαστική βελτίωση στην αμυντική μας γραμμή. 

Ο αγώνας της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ορόσημο για την ευρωπαϊκή προοπτική του ΑΠΟΕΛ. Αν η άμυνα μας μπορέσει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της ομάδας, τότε η επίθεση καλείται να επιβεβαίωση την αγωνιστική της έξαρση και να δώσει στον ΑΠΟΕΛ την πρώτη του νίκη στον όμιλο. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!