Το χρωστάμε στους εαυτούς μας

Ο αγώνας της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΓΣΠ θα καθορίσει σε τεράστιο βαθμό το Ευρωπαϊκό μέλλον του ΑΠΟΕΛ στην φετινή διοργάνωση. Ο Τιμούρ Κεσπάγια έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο να κατακλύσει το ΓΣΠ. Ασφαλώς και ο προπονητής μας ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει μια κατάμεστη και εκδηλωτική έδρα. Το έχει ζήσει και από την πλευρά του αντιπάλου, αλλά έχει δει και πόσες φορές ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ κατάφερε να σπρώξει την ομάδα σε επιτυχίες στην Ευρώπη από τις εξέδρες.

Η ομάδα μας διανύει μια καλή περίοδο φορμαρισματος και κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι πάνε αρκετά χρόνια να δούμε τόσο ενθαρρυντικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. ‎Ο ΑΠΟΕΛ έχει μια καλή ευκαιρία να αποδείξει ότι τα πρώτα δύο ματς στον όμιλο του Γιουροπα ήταν μια κακή παρένθεση, η οποία μπορεί να κλείσει αν μπορέσουμε να παρουσιαστούμε με το ίδιο καλό πρόσωπο του τοπικού πρωταθλήματος στους επόμενους δύο αγώνες με την Τρίπολη.

Ο αγώνας της Πέμπτης έχει πολλές αγωνιστικές αλά και εξωαγωνιστικες παραμέτρους. Οι αγωνιστικές προεκτάσεις είναι γνωστές. Παράλληλα,  η ομάδα μας πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει να συλλέγει και βαθμούς κατάταξης στην βαθμολογία δυναμικότητας της ΟΥΕΦΑ αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της στις μελλοντικές ευρωπαϊκές κληρώσεις. Ταυτόχρονα, κάθε νίκη συνοδεύεται με ένα σοβαρό χρηματικό πόσο που ισοδυναμεί περίπου με την ετήσια χορηγία της φανέλας!

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται μπροστά σε ακόμα μια ευρωπαϊκή πρόκληση. Με νίκη αναπτερώνει τις ελπίδες του για πρόκριση και δίνει ενδιαφέρονoν στις επόμενες τρεις αναμετρήσεις που απομένουν στον όμιλο. Δυνατός συμπαραστάτης σε αυτή την προσπάθεια οφείλει να είναι κόσμος. Γνωρίζουμε τον τρόπο, έχουμε την δύναμη, το χρωστάμε στους εαυτούς μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!