Θα έρθουν και κακές μέρες!

Πάνε χρόνια να δούμε τον ΑΠΟΕΛ να συνδυάζει ουσία με θέαμα και είναι φυσικό να θέλουν όλοι να απολαύσουν τα σκορ μαμούθ. Αυτό γίνεται ακόμα πιο εμφανές κοιτάζοντας τα προφίλ των οπαδών μας στα social media όπου από χτες επικρατεί πανηγυρική ατμόσφαιρα. Τα 25 γκολ που σημείωσε η ομάδα μας στους τελευταίους 5 αγώνες πρωταθλήματος, χωρίς μάλιστα να δεχτεί κάποιο είναι μια τρομακτική επίδοση.

Η λογική όμως λέει ότι όσο ποιοτικό και αν είναι το ρόστερ μας η πορεία αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Όχι μόνο δεν μπορεί να συνεχιστεί αλλά θα έρθουν και κακές μέρες. Αυτό ειπώθηκε και σήμερα από τον Νεκτάριο Πετεβίνο ο οποίος προσπάθησε στο βαθμό που μπορούσε να κατεβάσει τους τόνους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έγιναν:

«Τέτοιες νίκες δεν συμβαίνουν συχνά, μας δίνουν απλά τρεις βαθμούς, ο κόσμος μπορεί να ενθουσιαστεί όσο θέλει, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τη δική μας ισορροπία, το δικό μας μέτρο. Βρισκόμαστε απλά τρεις βαθμούς από την κορυφή, είναι μόλις μια ήττα, πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι θα έρθουν και κακές μέρες. Μπορεί να χαρεί τώρα ο κόσμος να ευχαριστηθεί την ομάδα του, εμάς η δουλειά μας είναι να τους δίνουμε αυτή την ικανοποίηση».

«Στο ποδόσφαιρο τα πάντα έχουν μια εξήγηση. Ειδικά στις πρώτες 4 τελικές προσπάθειες ήμασταν απόλυτοι. Αν μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ σκοράρει νωρίς τότε κάνει πολύ εύκολο το έργο της. Όταν κλείνεις το πρώτο ημίχρονο με 4-0 δεν αφήνεις κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο. Έχουμε μια πολύ καλή ισορροπία σε όλες τις γραμμές της ομάδας, υπάρχει ένας υγιείς ανταγωνισμός και χαιρόμαστε πολύ που βρισκόμαστε σε τέτοιο επίπεδο».

Για τα πολύ καλά στατιστικά: «Το ΑΠΟΕΛ έχει βάθος, έχει και ποιότητα. Σκοράρουμε πολλά γκολ, έχουμε διάρκεια και στη άμυνα και στην επίθεση. Είναι ένα παιγνίδι το χθεσινό για να αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για να ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Για εμφάνιση με Δόξα και ένα μήνα μετά: «Σε εκείνο το παιγνίδι κουβαλούσαμε και προέκυψαν πολλά προβλήματα, έγιναν από τότε κάποιες αλλαγές στην ομάδα, εκπέμπουμε τώρα αγωνιστική υγεία, ο κάθε ποδοσφαιριστής ξέρει τι μπορεί να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να παραμείνουμε ισορροπημένοι και κοιτάζουμε το επόμενο παιγνίδι. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

«Είμαστε μια ομάδα που έχουμε να διαχειριστούμε εδώ και ένα μήνα μεγάλες νίκες με μεγάλα σκορ, νιώθουμε ικανοποίηση γι’ αυτό και είμαστε χαρούμενοι. Αν συνεχίσουμε με την ίδια θέληση και προοπτική το μέλλον μας θα είναι ευοίωνο

Για Καβενάγκι και Ντε Βινσέντι: «Για μένα πολλή δουλειά έγινε χθες από τους μέσους και τους αμυντικούς. Γενικά η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Μοναδική παρένθεση είναι αυτή των τραυματισμών».

Για τραυματισμούς Εφραίμ και Στίλιτς: «Αύριο θα κάνει εξετάσεις ο Εφραίμ, έχει σφίξιμο στον προσαγωγό, για τον Στίλιτς είχε ένα σχίσιμο κάτω από το μάτι, δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό».

Για Αμορίν, Μακρίδη και Σέρτζιο: «Αύριο θα ξεκαθαρίσει για τους υπόλοιπους τραυματίες στην προπόνηση. Ο Αλεξάνδρου θα επανέλθει σύντομα, ο Σωτηρίου πάει πάρα πολύ καλά, δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς πότε θα επανέλθει, θα είναι όμως πιο σύντομα απ’ ότι αρχικά είχε υπολογιστεί».

Για τα περί σεβασμού προς τη Νέα Σαλαμίνα: «Μια ομάδα μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να προσπαθεί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Αυτό έκανε και το ΑΠΟΕΛ χθες…».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!