Απογοητεύσαμε τον κόσμο αλλά…

O Κετσπάγια έκανε αναφορά στα λάθη αλλά και στο ότι αξίζαμε τον ένα βαθμό ο οποίος όμως δεν ήρθε. Ο προπονητής μας αναγνώρισε ότι η ομάδα απογοήτευσε τον κόσμο αλλά έστειλε έμμεσο μήνυμα αισιοδοξίας…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

«Σίγουρα όταν χάνεις το παιχνίδι δεν μπορείς να πεις και πολλά. Πιστεύω ότι έτσι όπως ήταν το παιχνίδι αξίζαμε έναν βαθμό. Κάναμε κάποια λάθη και τα πληρώσαμε. Όταν είχαμε τις ευκαιρίες δεν τις αξιοποιήσαμε, το έκανε η Ανόρθωση. Κάποια στιγμή θα ερχόταν αυτή η ήττα, έχουμε δρόμο μπροστά μας, εξακολουθούμε να είμαστε πρώτοι και προχωράμε. Έχουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, θα πάμε εκεί να πήξουμε για να τελειώσουμε αυτή την διοργάνωση όσο καλύτερα γίνεται και θα δούμε μετά τα παιχνίδια πρωταθλήματος. Απογοητεύσαμε τον κόσμο, υπάρχουν και αυτά. Δεν αξίζαμε την ήττα αλλά η ουσία είναι ότι χάσαμε. Είμαστε πρώτοι και βλέπουμε την συνέχεια. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κ. Πάους και συγχαρητήρια για τη νίκη» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Όπως ήταν το παιχνίδι το θέμα ήταν ποιος θα έβαζε το πρώτο γκολ. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες, δεν κάναμε γκολ και χάσαμε. Όταν διαθέτεις τρεις παίκτες που έβαλαν 31 γκολ σε δυο μήνες και δεν έχεις κανέναν από αυτούς σε αυτό το παιχνίδι σίγουρα θα επηρεάσει. Δεν είναι δικαιολογία. Μπορούσαμε, είχαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε για το πρώτο γκολ εμείς, δεν το κάναμε και αυτό είναι όλο».

«Δεν μπορούμε να κάνουμε όπως το καλοκαίρι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Πιέρου μετά από ενάμιση μήνα. Δεν μπήκε άσχημα, είχε ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν τα κατάφερε και πληρώσαμε και τα λάθη και στην άμυνα. Κάθε φορά που είναι άσχημο το αποτέλεσμα δεν πρέπει να λέμε ότι θέλουμε αμυντικούς, θέλουμε μέσους και επιθετικούς. Θα φέρουμε αυτούς που πρέπει να φέρουμε. Είχαμε και ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν».
Για τα συναισθήματα του που τέθηκε για πρώτη φορά εναντίον της Ανόρθωσης;
«Δεν ήταν εύκολη ημέρα για μένα αλλά έγινε δυσκολότερη για μένα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!