Τα μεσοεπιθετικά διλήμματα

Ο Κετσπάγια σε έναν ακόμα αγώνα είναι αναγκασμένος να καταφύγει σε λύσεις ανάγκης προκείμενου να παρατάξει μια εντεκάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη. Ο αγώνας στην Πάφο έχει υψηλό βαθμό κινδύνου αφού τα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ είναι πολλά και σημαντικά. Σε αυτά ήρθε να προστεθεί χτες και αυτό το Στίλιτς έτσι ο προπονητής μας θα στερηθεί ακόμα μιας επιλογής όσον αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή.

Η παρουσία του Εφραίμ μετριάζει την κατάσταση αφού θεωρείται έτοιμος να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και από την απόδοση του θα κριθούν πολλά. Η απόφαση για το ποιος θα αγωνιστεί μπροστά από τους Μοράις και Βινίσιους είναι το πιο ενδιαφέρον ερωτηματικό την απάντηση του οποίου γνωρίζει ο Κετσπάγια.

Τόσο ο Εφραίμ όσο και οι Βάντερ, Χαραλαμπίδης και Μακρίδης είναι επιλογές και το ζητούμενο είναι πόσο επιθετικότητα θέλει να δώσει στην ομάδα ο προπονητής μας. Με τον Βάντερ για παράδειγμα στον κεντρικό διάδρομο η ομάδα έχει ξεκάθαρους επιθετικούς προσανατολισμούς ενώ με τον Μακρίδη μπορούν να δοθούν βοήθειες και όταν η ομάδα αμύνεται.

Στην άμυνα θα δούμε και πάλι τον Αρτυματά να παίρνει θεση δίπλα από τον Αμορίν αφού η αποχή του Αστιθ δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί ως βασικός κάτι που ισχύει και για τον Αντωνιάδη που είναι στην αποστολή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!