Πόσα πειράματα αντέχουμε;

Περισσότερο προληπτικά και αναγνωρίζοντας πόσο απρόβλεπτος ή και πεισματάρης σε βαθμό εμμονών είναι ο προπονητής μας, επιχειρούμε να προετοιμάσουμε στο ενδεχόμενο να δούμε το Σάββατο επιλογές που δεν πρέπει να εξοργίσουν! Μια από αυτές που έγινε αντικείμενο έντονης κριτικής έως και αποδοκιμασιών στις τελευταίες αγωνιστικές ήταν η επιλογή του Αντωνιάδη ως αμυντικό ή επιθετικό χαφ.

Το Σάββατο θα απουσιάζει αναγκαστικά ο Αρτυματάς ενώ ο Κετσπάγια διέκρινε κούραση στους Μοράις και Βινίσιους. Αυτό ίσως οδηγήσει στο να δούμε σε έναν ακόμα αγώνα τον Αντωνιάδη να αγωνίζεται σε μια θέση που ούτε και ο ίδιος δεν έχει συνηθίσει.

Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα σενάριο που δεν θέλουμε να επιβεβαιωθεί αλλά ο Κετσπάγια είναι αυτός που ξέρει καλύτερα ή οφείλει να ξέρει καλύτερα λαμβάνοντας υπόψη ότι ακολουθούν ακόμα πιο δύσκολοι αγώνες σε σχέση με αυτόν εναντίον της Σαλαμίνας.

Ο αντίπαλος και όχι μόνο συνηγορεί ότι δεν υπάρχει ανάγκη για μια τριάδα στο κέντρο αποτελούμενη από αμυντικογενείς μέσους και ειναι για αυτό που εικάζεται ότι αυτή τη φορά θα δούμε έναν εκ των Βάντερ ή Στίλιτς να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!