Πως θα ανατρέψουμε τα δεδομένα;

Μπορεί μερικοί οπαδοί μας να αρνούνται να αποδεχτούν ότι το 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στον Απόλλωνα αλλά πρόκειται για μια πραγματικότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε αποκλειστεί αφού με σωστή τακτική και καλή απόδοση μπορούμε να φύγουμε από το Τσίρειο με την πρόκριση. Ο ΑΠΟΕΛ έχει την ποιότητα και εμπειρία για να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης και να βρεθεί στον τελικό και φέτος.

Η πρόκριση προϋποθέτει να σκοράρουμε τουλάχιστον μια φορά ενώ το ιδανικό σενάριο είναι αυτό που μας θέλει να έχουμε σωστή αμυντική λειτουργία η οποία θα διαφυλάξει το μηδέν παθητικό. Στις τελευταίες μας αναμετρήσεις ο Απόλλων σκοράρει με σχετική ευκολία εκμεταλλευόμενος και αβίαστα ατομικά λάθη, κάτι που δεν πρέπει να συμβεί σήμερα.

Η συγκέντρωση θα είναι απαραίτητο συστατικό για να λειτουργήσει σωστά η ομάδα ενώ θα έχει σημασία να μην βρουν κενούς χώρους στις αντεπιθέσεις που θα επιχειρούν. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ένα γκολ και θα πρέπει αν δείξει υπομονή ελέγχοντας το ρυθμό του αγώνα.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Κετσπάγια είναι ένας προπονητής που σκέφτεται ότι αν διασφαλίσει το μηδέν παθητικό θα κάνει το πρώτο και ουσιαστικότερο βήμα για τη νίκη. Τα τρία αμυντικογενοί χαφ ίσως να του διασφαλίζουν καλή αμυντική λειτουργία αλλά έχει αποδειχτεί ότι αυτό βραχυκυκλώνει την επιθετική ανάπτυξη.

Οι τακτικές παίζουν το δικό τους ρόλο αλλά σε τέτοιους αγώνες καθοριστικό ρόλο παίζει και η θέληση των παικτών να βρεθούν στον τελικό. Οι δικοί μας πρέπει να το έχουν και αυτό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!