Ποιος θέλει περισσότερο;

Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι γνωστά όπως επίσης και η δυναμική των ομάδων της πρώτης τετράδας. Είναι αυτά που θέλουν τον Απόλλωνα να θεωρείται από πολλούς ως η ομάδα που έχει την προοπτική να βρεθεί στη δεύτερη θέση και να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις τον τίτλο.

Από την άλλη η ΑΕΚ παρουσιάζεται πληγωμένη από κάθε άποψη μετά τις τέσσερις ισοπαλίες με τις ομάδες του πυθμένα και στον αυριανό αγώνα παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί. Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται ο αγώνας της στο ΓΣΠ είναι ένας τελικό που ακόμα και η ισοπαλία είναι αρνητικό αποτέλεσμα.

Είναι για αυτό που η θέληση και το πάθος για τη νίκη θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος. Είναι αυτό που ο Κρίστιανσεν χαρακτηρίζει ως ένταση που πρέπει να έχουν οι παίκτες του.

Ποιος λοιπόν θα έχει την μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και θέληση για τη νίκη;

Από την μια έχουμε τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ που θέλει να κάνει ένα από τα πιο αποφασιστικά βήματα για την κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και από την άλλη τη δεύτερη και πληγωμένη ΑΕΚ που παίζει με την πλάτη στον τοίχο.

Λαμβάνοντας υπόψη και το ότι έχουμε στο DNA μας το στοιχείο του εφησυχασμού κρίνουμε ότι ο αγώνας χρειάζεται τεράστια προσοχή αφού οι πιθανότητες είναι να βρούμε απέναντι μας την καλή ΑΕΚ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!