Ο Χριστοφόρου και η δεύτερη ευκαιρία

Επανερχόμαστε με ένα θέμα που δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου γιατί εκτιμούμε ότι πολύ σύντομα θα προκύψει ξανά η ανάγκη να σωστής διαχείρισης της απουσίας του Μιλάνοφ. Τα δεδομένα για το συγκεκριμένο θέμα είναι γνωστά και φρέσκα αφού οι Χριστοφόρου και Αρτυματάς που κλήθηκαν να τον αντικαταστήσουν έδειξαν τρομερή δυσκολία στο να ανταποκριθούν.

Ο μεν πρώτος αγωνίστηκε σε ένα μόνο αγώνα, αυτόν με την ΑΕΖ οπου παρά τη δυναμικότητα του αντιπάλου δεν έπεισε τον Κρίστιανσεν. Ήταν τότε που συγκεκριμένα sites θριαμβολογούσαν για το ντεμπούτο του ενώ εμείς όσο πιο προσεκτικά γινόταν αναδείξαμε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Χριστοφόρου.

Ίσως και φυσιολογικά η σκυτάλη δόθηκε στον Αρτύματα ο οποίος στους δυο αγώνες που αγωνίστηκε δεν έπεισε. Αυτός με την ΑΕΚ είχε σαφώς τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας αλλά το πιο τρανταχτό στοιχείο είναι ότι δεν αγωνίζεται στη φυσική του θεση.

Η αναδρομή αυτή μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Χριστοφόρου αξίζει μιας δεύτερης ευκαιρίας. Αυτή πρέπει να γίνει με τρόπο μεθοδικό και δίκαιο. Ο Μιλάνοφ που βρίσκεται στο όριο των καρτών μπορεί να μην είναι διαθέσιμος σε έναν από τους πολύ κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν και πριν γίνει αυτό θα πρέπει ο Κρίστιανσεν να προνοήσει.

O Χριστοφόρου δεν έπεισε στον αγώνα με την ΑΕΖ αλλά αξίζει μιας δεύτερης ευκαιρίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!