Νέα ήττα που ίσως να σημαίνει κάτι

Ούτε με αντίπαλο κάποια Άρκα που βολοδέρνει στη δεύτερη κατηγορία της Πολωνίας δεν μπορέσαμε να δείξουμε την στοιχειώδη βελτίωση δυο εβδομάδες πριν τον αγώνα με την Βαρνταρ. Πως το ξέρουμε αυτό χωρίς να έχουμε δει τον αγώνα; Η απάντηση είναι απλή. Ο ΑΠΟΕΛ δέχτηκε δυο τέρματα και παρά το ότι είχε ένα καλό δεκάλεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σε έναν ακόμα αγώνα έδειξε δυσκολία στο να γίνει απειλητικός και ουσιαστικός.

Ο Πασιένσια δοκιμάζει πράγματα και καλά κάνει αλλά πλησιάζουν και οι επίσημες υποχρεώσεις όπου δεν υπάρχει η επιλογή της αποτυχίας. Τα φιλικά δεν πρέπει να μας παρασύρουν σε συμπεράσματα αλλά ούτε και να αντιμετωπίζονται με την ελαφρότητα που επιχειρείται από ορισμένα μέσα ενημέρωσης.

Η κούραση από τις διπλές προπονήσεις είναι αντιληπτή αλλά το ίδιο ισχύει και για όλους τους αντιπάλους μας στα φιλικά, οπότε η προσπάθεια του οποιουδήποτε να υποβαθμίσει τη δυσκολία του ΑΠΟΕΛ να σκοράρει και να αμυνθεί σωστά είναι επικίνδυνη.

Οι δυο εβδομάδες που μεσολαβούν μέχρι τον πρώτο επίσημο αγώνες είναι πολλές και λίγες. Είναι στο χέρι των υπευθύνων να τις κάνουν παραγωγικές.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας μείωσε στο σκορ με μακρινό σουτ του Σωτηρίου στο 72.

ΑΠΟΕΛ:
Κοτίνα, Αμορίν (70΄ Αντωνιάδης), Αστίθ (76΄ Αρτυματάς), Σέρτζιο (76΄ Τσόκο), Ιωάννου (76΄ Παπαφώτης) (81΄ Χαραλάμπους), Μοράις (78΄ Χριστοδούλου), Βινίσιους (46΄ Στίλιτς), Μακρίδης (70΄ Αλεξάνδρου), Ντε Βινσέντι (70΄ Χαραλαμπίδης), Βάντερ (46΄ Εφραίμ), Πιατκόφσκι (70΄ Σωτηρίου)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!